SUPER FRUITS FOR SUPER HAIR


SUPER FRUITS FOR SUPER HAIR

Νέο Fructis! Όλα αλλάζουν... Μόνο το όνομα παραμένει ίδιο! Το 2017, η αναγνωρισμένη αριστεία του Fructis φτάνει σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Το νέο Fructis είναι πραγματική επανεφεύρεση, η τέλεια ισορροπία τεχνογνωσίας και έμπνευσης από τη φύση. Οι εδώ και καιρό fans του Fructis θα το λατρέψουν και η νέα γενιά των fans θα λατρέψει να το ανακαλύψει.

Η νέα εμβληματική συσκευασία με μοντέρνο σχεδιασμό, αντικατοπτρίζει το νέο Fructis – πιο αποτελεσματικό, φτιαγμένο με φυσικά ενεργά συστατικά, με κινητήριο δύναμή του τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια–, χωρίς όμως να χάνει το εμβληματικό και οικείο αυτό look που τόσο αγαπήθηκε κατά τη διάρκεια της 20ετούς ιστορίας του.

Ο λιτός και σύγχρονος χαρακτήρας του Fructis γίνεται επίσης εμφανής και μέσα από τη δέσμευση της μάρκας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της και τον περιορισμό του περιβαλλοντικού αντικτύπου των συσκευασιών της. Τα μπουκάλια κατασκευάζονται κατά 25% από ανακυκλωμένα πλαστικά, τα οποία είναι 100% ανακυκλώσιμα και παράγονται σε εγκαταστάσεις που πληρούν τις προδιαγραφές της βιωσιμότητας. 

Οι νέες, βελτιωμένες συνθέσεις Fructis χωρίς paraben βασίζονται στο ενεργό συμπύκνωμα φρούτων. Ένας μοναδικός συνδυασμός αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας από εκχυλίσματα φρούτων και φυτών, βιταμίνες Β3 & Β6 και πρωτεΐνες. Δερματολογικά ελεγμένες, προσφέρουν αποτελεσματικότητα, ευχαρίστηση στη χρήση και σεβασμό στα μαλλιά, ενώ είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0227 s // Total time: 0.0232 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X