LANCASTER SUN


LANCASTER SUN

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Lancaster φλερτάρει με τον ήλιο! Δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα με προηγμένες τεχνολογίες που προστατεύουν ολοκληρωμένα την επιδερμίδα, τόσο από τις ακτίνες UVA και UVB όσο και από την υπέρυθρη ακτινοβολία και το φυσικό φως.

Για το καλοκαίρι του 2017, τα Επιστημονικά Εργαστήρια της Lancaster ενσωματώνουν την επαναστατική ‘Full Light technology’, που παρουσιάστηκε το 2016, σε όλες τις υπάρχουσες σειρές αντηλιακών προϊόντων: SUN BEAUTY, SUN DELICATE SKIN, SUN CONTROL, SUN SPORT, SUN KIDS.

Η τεχνολογία Full Light στοχεύει σε όλο το φάσμα των ηλιακών ακτινών [UVB+UVA+ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ+ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ] για 100% προστασία. Πέρα από τα αντηλιακά φίλτρα, η συγκεκριμένη τεχνολογία περιλαμβάνει και ολοκληρωμένη αντιοξειδωτική προστασία. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα από γυάλινα μικροσφαιρίδια που λειτουργούν σαν κάτοπτρα και αντανακλούν την υπεριώδη και φυσική ακτινοβολία από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Συνθετικά, μεταλλικά και φυσικά φίλτρα απορροφούν στην επιφάνεια της επιδερμίδας τις ακτίνες UVA, UVB και το φυσικό φως.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9713 s (226 Queries.) // Parse time: 0.4231 s // Total time: 2.3944 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X