Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Η χρυσή παραολυμπιονίκης προκαλεί δάκρυα συγκίνησης με το ζεϊμπέκικό της [βίντεο]


Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Η χρυσή παραολυμπιονίκης προκαλεί δάκρυα συγκίνησης με το ζεϊμπέκικό της [βίντεο]

«Η ψυχή μας το λέει. Το δικό μας ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να δείξουμε και μακάρι όλος ο κόσμος να το αγκαλιάσει»

Μια ξεχωριστή γιορτή συμπερίληψης με τίτλο «Όλοι Μαζί, Όλοι Ένα», διοργάνωσε στο Queens Park του Περάματος ο Σύλλογος ΑΜΕΑ «Μαχητές». H Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ της περιοχής τίμησε τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη ενώ μοναδική στιγμή στη γιορτή αυτή αποτέλεσε το ανατριχιαστικό ζεϊμπέκικο που χόρεψε η χρυσή παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου που πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου – την ίδια πάθηση από την οποία πάσχει και η Celine Dion επέλεξε να χορέψει το τραγούδι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού καταφέρνοντας να αποσπάσει ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε δηλώσεις της η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είπε: «Η ψυχή μας το λέει… Το δικό μας ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να δείξουμε και μακάρι όλος ο κόσμος να το αγκαλιάσει… Όσο εμείς καταφέρνουμε τα ελάχιστα, γύρω μας άνθρωποι κάνουν τεράστια πράγματα. Είμαι περήφανοι που μαμάδες με τα παιδιά τους μπόρεσαν να είναι εδώ». Δείτε το βίντεο: 

Πηγή: www.tlife.gr

 

Tags αλεξανδρα σταματοπουλου, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0264 s (18 Queries.) // Parse time: 0.0357 s // Total time: 0.0621 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X