Αλλάζουν location οι συναυλίες των Sir Tom Jones και Ed Sheeran 


Αλλάζουν location οι συναυλίες των Sir Tom Jones και Ed Sheeran 

Ο νέος χώρος που θα πραγματοποιηθούν.

Οι κορυφαίες εμφανίσεις του Sir Tom Jones και του Ed Sheeran θα πραγματοποιηθούν σε παρακείμενο χώρο στον κόλπο της Λάρνακας.

Υπό το φως των πρόσφατων ειδήσεων σχετικά με τον τερματισμό της σύμβασης μεταξύ της Κυπριακής Κυβέρνησης και των διαχειριστών της ανάπτυξης της Μαρίνας Λάρνακας, οι διοργανωτές των μεγαλύτερων εκδηλώσεων της Κύπρου αυτό το καλοκαίρι είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι οι παραστάσεις έχουν μεταφερθεί στο νέο χώρο «Land of Tomorrow».

Ο νέος αυτός χώρος στον κόλπο της Λάρνακας απέχει 800 μέτρα από τη Μαρίνα και οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι οι ημερομηνίες, η διαχείριση, η διοργάνωση των εκδηλώσεων και η ρύθμιση των θέσεων παραμένουν ακριβώς οι ίδιες.

Η τοποθεσία «Land of Tomorrow» επωφελείται επίσης από πρόσθετους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και ειδικούς χώρους αποβίβασης πούλμαν και ταξί.

Εκπρόσωπος των διοργανωτών δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που οι υπεύθυνοι για το Land of Tomorrow μπόρεσαν να μας προσφέρουν αυτόν τον χώρο για να φιλοξενήσουμε τις συναυλίες χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ποιότητα των προγραμματισμένων εκδηλώσεων. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους θαυμαστές από όλο τον κόσμο στις μεγαλύτερες συναυλίες που θα γίνουν φέτος στην Κύπρο».

Όλες οι λεπτομέρειες για το χώρο του Land of Tomorrow, τους χώρους στάθμευσης και αποβίβασης είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.ticketmaster.cy/


 

Tags sir tom jones, ed sheeran, συναυλια, λαρνακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0080 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0313 s // Total time: 0.0393 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X