Δεν σου περνάει από το μυαλό.
Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» την Άννα Βίσση. Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων στις συναυλίες της στο Καλλιμάρμαρο που άφησαν ιστορία. Μάλιστα αποκάλυψε μία διατροφική επιλογή που έκανε την επόμενη ημέρα και μας άφησε άφωνους.
«Έχω κουραστεί σωματικά από τις δύο συναυλίες, αλλά ήταν μαγικό όλο αυτό και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Είπα τη λέξη δικαίωση και την επαναλαμβάνω. Για μένα ήταν τρομερό αυτό που συνέβη και χαίρομαι που ο κόσμος το δίνει απλόχερα και με γενναιοδωρία. Συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ με παραπάνω διάθεση από ό,τι παλιά.
Ο ύπνος είναι το πρώτο πράγμα που αποκαθιστά την κούραση μου. Επίσης, προσπαθώ να τρέφομαι καλά. Την επόμενη μέρα από το Καλλιμάρμαρο ζήτησα να πάω σινεμά και έφαγα δύο κιλά ποπ κορν. Δεν έχω την πολυτέλεια να μην προσέχω».