«Νιώθω τόσο τυχερή που σας έχω δίπλα μου σε αυτή την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής μου»
Οι φίλες της Άννα Πρέλεβιτς λίγες εβδομάδες πριν γίνει μητέρα πραγματοποίησαν για εκείνη ένα εντυπωσιακό baby shower. Μάλιστα τα δώρα στις καλεσμένες ανέλαβε η Δούκισσα Νομικού από το δικό της brand.
«Χθες ήταν από εκείνες τις μέρες που θα θυμάμαι για πάντα…! Γεμάτη αγάπη, γέλια και τόση συγκίνηση! Υπέροχες φίλες μου, μαμά μου, αδερφούλα μου, πεθερούλα μου, κουνιαδούλα μου… σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που κάνατε αυτή τη μέρα τόσο ξεχωριστή. Πέρασα μαγικά.
Νιώθω τόσο τυχερή που σας έχω δίπλα μου σε αυτή την τόσο όμορφη περίοδο της ζωής μου… Και φυσικά, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους απίστευτα ταλαντούχους συνεργάτες που έκαναν τα πάντα να μοιάζουν βγαλμένα από όνειρο», έγραψε σε ανάρτησή της η Άννα Πρέλεβιτς και δημοσίευσε όμορφα στιγμιότυπα.



