Αννίτα Δημητρίου: Πως συνδύασε το must σύνολο του καλοκαιριού


Αννίτα Δημητρίου: Πως συνδύασε το must σύνολο του καλοκαιριού

Από τα πιο αγαπημένα outfits των εκπροσώπων του street style

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τις τελευταίες σεζόν το γιλέκο έχει συμπεριληφθεί στην καθημερινή γκαρνταρόμπα μας και όχι μόνο, κρατώντας μία από τις πιο κυρίαρχες θέσεις για δημιουργία stylish συνόλων. Είναι πλέον αγαπημένο item των fashion insiders, αφού ειδικά για αυτό το καλοκαίρι αν κάνεις ένα scroll down στους σημαντικότερους λογαριασμούς στα social media των εκπροσώπων του street style θα διαπιστώσεις ότι το γιλέκο βρίσκεται ανάμεσα στις top ειλογές τους αφού θεωρείται ένα από τα πιο trending κομμάτια. Και αυτό γιατί αποτελεί μια καλή βάση για να χτίσεις με αυτό όλα τα κομψά καλοκαιρινά looks εστιάζοντας στην effortless αισθητική του.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος τώρα το καλοκαίρι είναι να το φοράμε χωρίς τίποτα από κάτω, σαν top και είναι μια σίγουρη επιλογή για να αναβαθμίσει τα παντελόνια είτε που κάνουν match με το γιλέκο είτε που είναι μιας άλλης φιλοσοφίας.

Η Αννίτα Δημητρίου ωστόσο σε ένα πρόσφατο office look που δημιούργησε επέλεξε ένα co-ord set σύνολο που αποτελείτο από γιλέκο και παντελόνι σε γαλάζια απόχρωση συνδυάζοντάς ωστόσο το outfit με λευκό t – shirt από μέσα δημιουργώντας ένα πιο σοφιστικέ look για το γραφείο.

Δες την εμφάνισή της στη madamefigaro.cy

 

Tags ΜΟΔΑ, FASHION, ΣΤΥΛ, STYLE, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, TRENDS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0086 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0461 s // Total time: 0.0548 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X