Αννίτα Δημητρίου: Την «τσακώσαμε» στις κερκίδες να παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα [εικόνες]


Αννίτα Δημητρίου: Την «τσακώσαμε» στις κερκίδες να παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα [εικόνες]

Η casual εμφάνιση της Προέδρου της Βουλής.

Η Αννίτα Δημητρίου έκανε μία διαφορετική εμφάνιση από εκείνες που την έχουμε συνηθίσει καθώς η Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε ποδοσφαιρικό αγώνα από τις κερκίδες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα η κα Δημητρίου βρέθηκε στο ΑΕΚ Arena προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Euro κάτω των 17, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών. 

Η Πρόεδρος της Βουλής πραγματοποίησε casual εμφάνιση με jeans και λευκό t-shirt ενώ στις εικόνες που μοιράστηκε στα social media φάνηκε να παρακολουθεί τον αγώνα με αγωνία. 

«Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με τα αυριανά αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Απο σήμερα μέχρι και τις 5 Ιουνίου η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, θα χτυπάει στη Λάρνακα.

Ο αθλητισμός αποτελεί την κοινή μας γλώσσα και γίνεται γέφυρα που ενώνει και προάγει αξίες όπως η συνεργασία, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να γράψουν τη δική τους σελίδα στο άθλημα που αγαπούν.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων στηρίζει τέτοιες διεθνείς πρωτοβουλιες και γεγονότα που αναδεικνύουν τους αθλητές μας και χαρτογραφούν τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό αθλητικό χάρτη. Καλή επιτυχία και στην Κύπρο μας», έγραψε στη λεζάντα. 
 

Tags αννιτα δημητριου, διασημοι, γηπεδο, προεδρος της βουλης, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6608 s (254 Queries.) // Parse time: 0.3080 s // Total time: 2.9688 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X