Αννίτα Ritter: Το iconic αξεσουάρ που ολοκλήρωσε το look της


Αννίτα Ritter: Το iconic αξεσουάρ που ολοκλήρωσε το look της

Απαραίτητο για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

Πλησιάζουμε και επίσημα στο καλοκαίρι και οι πολύ ζεστές ημέρες θα αρχίσουν να κάνουν και πάλι έντονα την εμφάνισή τους. Στο νησί μας οι υψηλές θερμοκρασίες είναι γεγονός, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάζει από το να ντυνόμαστε με στυλ και γούστο σε κάθε περίσταση.

Τα τελευταία χρόνια τα καπέλα έκαναν δυναμική επάνοδο στα καθημερινά looks τα οποία πλέον βλέπουμε να φοριούνται από την πρωινή μας βόλτα μέχρι τον απογευματινό μας καφέ. Την τιμητική τους λοιπόν για στυλάτα σύνολα πόλης έχουν φυσικά τα ψάθινα καπέλα.

Η Αννίτα Ritter σε ένα total white island look που δημιούργησε ολοκλήρωσε το look της προσθέτοντας μία stylish πινελιά με ψάθινο καπέλo και συγκεκριμένα με ένα boater hat. Το boater hat πρόκειται για ένα ψάθινο καπέλο με στρογγυλό γείσο και κορδέλα, που είναι ίσιο στο επάνω μέρος του και μπορεί να φορεθεί σχεδόν με τα πάντα.

Αν και στον 19ο αιώνα θεωρείτο κατεξοχήν ένα καπέλο που το φορούσαν οι ναύτες, τα αγόρια στα σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας και οι καλοντυμένοι άντρες ανά τον κόσμο η ίδια η Coco Chanel ήταν αυτη που το ενέταξε στα γυναικεία αξεσουάρ στις αρχές του 20ου αιώνα αφού ξεκίνησε την πορεία της στη μόδα φτιάχνοντας ψάθινα καπέλα τα οποία πωλούσε στις γυναίκες του Παρισιού. Η τάση αυτή εξαπλώθηκε αστραπιαία και η Coco Chanel ανέβασε αυτό το απλό καπέλο σε ένα άλλο επίπεδο με το να του προσθέσει κορδέλες και άλλες λεπτομέρειες επάνω.

Ένα boater hat λοιπόν πρέπει να βρίσκεται στη συλλογή σου δίνοντας σου την επιλογή να αναβαθμίσεις στη στιγμή τα πρωινά και απογευματινά σου looks.

Tags ΜΟΔΑ, FASHION, ΣΤΥΛ, STYLE, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, AΝΝΙΤΑ RITTER, TRENDS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0106 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0313 s // Total time: 0.0419 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X