Άντια Στυλιανού: Ποια τάση ακολουθεί στο travel look της


Άντια Στυλιανού: Ποια τάση ακολουθεί στο travel look της

Στο Παρίσι για το γάμο της το γνωστό fashion girl του νησιού

Ένα ασπρόμαυρο σύνολο διαθέτει διαχρονική κομψότητα και δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλα. Ιδανικό για κάθε περίσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι ίσως από τους πιο σωστούς και έξυπνους συνδυασμούς που μπορούμε να επιλέξουμε για τις εμφανίσεις μας.
Ειδικότερα τα ασπρόμαυρα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ υπάρχουν σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή μιας και το λευκό και το μαύρο είναι χρώματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Ένας ακόμη λόγος είναι ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με το σοφιστικέ ύφος που έχει ένα ασπρόμαυρο outfit. Στιλάτο και σοβαρό χωρίς περιττές λεπτομέρειες πάντα δημιουργεί ένα chic αποτέλεσμα.

Αυτή την τάση επέλεξε και η Άντια Στυλιανού για το travel look της αφού το fashion girl του νησιού ταξίδεψε σήμερα για το Παρίσι όπου το Σάββατο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με το σύντροφό της, τον επιχειρηματία Θεόδωρο Μανιταρά. Όπως μπορείς να δεις από την εικόνα η ίδια φόρεσε λευκό παντελόνι και λευκό t-shirt και ολοκλήρωσε με μαύρο blazer, μαύρα παπούτσια και μαύρη τσάντα.

Tags ΜΟΔΑ, FASHION, ΣΤΥΛ, STYLE, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, ΑΝΤΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, TRENDS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6068 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2526 s // Total time: 2.8594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X