Αποκαλύφθηκαν: Πρωταγωνιστές ελληνικής σειράς είναι μαζί και δεν το λένε πουθενά [εικόνες]


Αποκαλύφθηκαν: Πρωταγωνιστές ελληνικής σειράς είναι μαζί και δεν το λένε πουθενά [εικόνες]

Είναι κοινό μυστικό στους συναδέλφους τους.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι καθημερινής σειράς κάτι που όπως φαίνεται θα δούμε να συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Οι δυο τους πήραν διαζύγιο από τους συζύγους τους σχεδόν την ίδια περίοδο, γεγονός που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι υπάρχει έρωτας ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος είχαν βρεθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του μεγαλύτερου παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων, ενισχύοντας τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Down Town που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, η τηλεοπτική Βασιλική και ο Μαθιός του Σασμού είναι μαζί, είναι διακριτικά μαζί απλώς δε μιλάνε πουθενά γι’ αυτό. Η Έλενα Μαυρίδου και ο Δημήτρης Λάλος θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου και είχαν 9 χρόνια κοινής πορείας στη ζωή. 9 χρόνια μέσα στα οποία απέκτησαν και μία κόρη, την 6άχρονη σήμερα Νικολέτα.

Ήταν αρχές Μαρτίου όταν άρχιζε να ακούγεται η λέξη «διαζύγιο» πλάι στο όνομα δύο από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας αφού ήταν κοινή απόφασή να δώσουν τέλος στον γάμο τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Tags μαριλιτα λαμπροπουλου, δημητρης λαλος, gossip, showbiz cy,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.9826 s (236 Queries.) // Parse time: 0.3840 s // Total time: 3.3666 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X