Αργυρός: Επισκέφθηκε 13χρονο στο νοσοκομείο που πήδηξε κάγκελα σε συναυλία του και τραυματίστηκε [εικόνα]


Αργυρός: Επισκέφθηκε 13χρονο στο νοσοκομείο που πήδηξε κάγκελα σε συναυλία του και τραυματίστηκε [εικόνα]

Τι συνέβη;

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου στο ΔΑΚ Κοζάνης για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρόυ. Ο γνωστός τραγουδιστής ξεσήκωσε το στάδιο ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του ενώ πολλοί από τους θαυμαστές του δημοσίευσαν και σχετικά βίντεο στα social media. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρξε και ένα δυσάρεστο περιστατικό,  καθώς ένα παιδί 13 ετών στην προσπάθειά του να δει τον τραγουδιστή, πήδηξε κάγκελα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με το Kozanimedia ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε το παιδί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης μετά το τέλος της συναυλίας. Το 13χρονο παιδί μαζί με φίλους του, προσπάθησαν να πηδήξουν τα κάγκελα του κολυμβητηρίου της Κοζάνης για να καταφέρουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία, έπεσε πολύ άσχημα και τραυματίστηκε στο πόδι, με έντονη αιμορραγία, καθώς υπέστη ανοιχτό κάταγμα.

Τις πρώτες βοήθειες τις προσέφερε μια εκπαιδευτικός η οποία γνώριζε από τραυματισμούς παιδιών, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η ίδια στη συνέχεια ενημέρωσε και την αστυνομία για το περιστατικό.

Πηγή: www.tlife.gr

Πηγή φωτογραφίας: Kozanimedia

 

Tags κωνσταντινος αργυρος, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.9244 s (239 Queries.) // Parse time: 0.2853 s // Total time: 3.2097 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X