Άρης Σοϊλέδης: Τι θα απογίνει το τατουάζ στο μπράτσο του με τη Μαρία Αντωνά; 


Άρης Σοϊλέδης: Τι θα απογίνει το τατουάζ στο μπράτσο του με τη Μαρία Αντωνά; 

«Ότι και να συμβεί μεταξύ μας, θα το έχω για πάντα πάνω μου. Ήσουν η γυναίκα που αγάπησα πιο πολύ»

Αυλαία στη μακροχρόνια σχέση τους έριξαν πριν από μερικές εβδομάδες ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, με τη δημοσιογράφο μάλιστα να έχει μετακομίσει νέο σπίτι, γυρίζοντας σελίδα στην προσωπική της ζωή, ενώ όπως φημολογείται ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει μία καινούργια σχέση για την οποία δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άρης Σοϊλέδης, πριν από μερικά χρόνια είχε αποφασίσει να κάνει τατουάζ το πρόσωπο της συντρόφου του στο μπράτσο του, με τη Μαρία να δηλώνει στο παρελθόν: «Ο Άρης έκανε τατουάζ το πρόσωπό μου στο χέρι του. Έχουμε ακόμη ένα τατουάζ στο ίδιο σημείο με τα αρχικά μας. Όταν είδα το τατουάζ αυτό την πρώτη στιγμή, η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα. Μου είχε πει ότι επειδή είμαι η γυναίκα της ζωής του, οτιδήποτε και αν συμβεί μεταξύ μας, απλά θέλω να σου αποδείξω ότι θα το έχω για πάντα πάνω μου, επειδή ήσουν η γυναίκα που αγάπησα πιο πολύ από ποτέ».

Να σημειώσουμε ότι ο Άρης Σοϊλέδης, είχε κάνει ξανά τατουάζ για πρώην σύντροφό του και συγκεκριμένα όταν διατηρούσε σχέση με την Ελένη Χατζίδου, είχε κάνει τατουάζ το αρχικό του ονόματός της. 

Δείτε πιο κάτω την εικόνα όπου φαίνεται ξεκάθαρα το τατουάζ με το πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά στο χέρι του, την οποία μάλιστα την έχει καρφιτσωμένη ως πρώτο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής αν ο ποδοσφαιριστής έχει πρόθεση να κρύψει το εν λόγω τατουάζ ή αν θα το διατηρήσει ως έχει στο μπράτσο του.  


 

Tags αρης σοιλεδης, διασημοι, μαρια αντωνα, showbiz, gossip, celebrities, τατουαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0112 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0441 s // Total time: 0.0552 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X