Το ανανεωμένο Mall of Cyprus είναι ο απόλυτος shopping & leisure προορσιμός


Το ανανεωμένο Mall of Cyprus είναι ο απόλυτος shopping & leisure προορσιμός

Στις 18 Ιουλίου κάτι αλλάζει στο αγαπημένο μας Mall of Cyprus. Eσύ θα λείπεις;

H μεγάλη επέκταση του Mall of Cyprus είναι πραγματικότητα! Νέα καταστήματα, καινούριοι χώροι, εστιατόρια και καφέ που υπόσχονται στον επισκέπτη την απόλυτη εμπειρία αγορών και διασκέδασης. Πλέον, το Mall είναι ένας σύγχρονος προορισμός για όλη την οικογένεια καλύπτοντας τις ανάγκες μικρών και μεγάλων.

Μετά από τις αλλαγές που παρουσιάστηκαν στις 28 Μαρτίου, τώρα έρχεται η δεύτερη φάση του «Expanding Experiences» καθώς το Mall of Cyprus ανανεώθηκε κι άλλο και αναβαθμίστηκε προσφέροντας, όχι μόνο για τους κατοίκους της Λευκωσίας αλλά και όλης της Κύπρου, νέες εμπειρίες σε αγορές, ψυχαγωγία και διασκέδαση μέσα από νέα καθώς και ανακαινισμένα καταστήματα. Δημοφιλή brands από την Κύπρο και το εξωτερικό, νέα καφέ και εστιατόρια χαρίζουν σε μικρούς και μεγάλους νέες πρωτότυπες εμπειρίες διασκέδασης μέσα από μια νέα φιλοσοφία για το τι θα πει «shopping & leisure».

Mall of Cyprus

Aπό 18 Ιουλίου λοιπόν, σε περιμένουν στο The Mall of Cyprus νέα καταστήματα για τη μόδα και το στυλ αλλά και τα αγαπημένα σου εντελώς ανανεωμένα! Τρέξε να τα επισκεφθείς για να ζήσεις τη νέα εμπειρία αγορών του Mall of Cyprus
 
Γιατί το Mall of Cyprus είναι από τις 18 Ιουλίου ο μοναδικός προορισμός με νέες εμπειρίες και πρέπει να το ζήσεις από κοντά! 

Mall of Cyprus

Sponsored Content

Tags mall of cyprus, αγορές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0581 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2946 s // Total time: 2.3527 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X