Θαμπό δέρμα τέλος! Αυτές οι δυο μάσκες θα σου προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα σου


Θαμπό δέρμα τέλος! Αυτές οι δυο μάσκες θα σου προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα σου

Αναζωογόνησε άμεσα τα κουρασμένα μάτια

Η GlamGlow παρουσιάζει δυο μάσκες για πρόσωπο και μάτια που θα σου προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου αυτή την περίοδο. Η Eyeboost Reviving Eye Mask και η Glowlace Sheet Mask θα σου χαρίσουν ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα κατά την διάρκεια των διακοπών σου.

EYEBOOST REVIVING EYE MASK

Πες αντίο στο θαμπό δέρμα! Αναζωογόνησε άμεσα τα κουρασμένα μάτια με τη νέα GlamGlow Eyeboost Reviving Eye Mask, μία sheet mask που καλύπτει ολόκληρη την περιοχή του ματιού με ένα sexy, ασημί σχέδιο που ενυδατώνει και ανακουφίζει άμεσα.

Μία εντυπωσιακή μάσκα αντάξια για αμέτρητες selfie, εμπλουτισμένη με σημαντικά οφέλη για την επιδερμίδα, η  Eyeboost διαθέτει υαλουρονικό οξύ για ένα boost ενυδάτωσης, εκχύλισμα ρυζιού καθώς και εκχυλίσματα μανιταριού και φυκιών που ανακουφίζουν την επιδερμίδα, την ανανεώνουν και μειώνουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. Αντί να περιποιείται μόνο μία συγκεκριμένη περιοχή, η μάσκα Eyeboost αναζωογονεί ολόκληρη την περιοχή των ματιών, τα οποία αποκτούν άμεση λάμψη ώστε η επιδερμίδα σου να έχει ομοιόμορφο Hollywood glow.

Η Eyeboost Reviving Eye Mask είναι εμπλουτισμένη με:

  • Υαλουρονικό οξύ.
  •  Εκχύλισμα φυκιών.
  • Έλαιο squalane.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Αφαίρεσε τη μάσκα ματιών από τη συσκευασία, ξεδίπλωσε και τοποθέτησε την σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα. Ίσιωσέ τη γύρω από την περιοχή των ματιών ώστε να συμβαδίζει με το σχήμα τους. Άφησε τη για 10 λεπτά και, αφού την αφαιρέσεις, κάνε ελαφρύ μασάζ με το περιεχόμενο που έχει περισσέψει. Χρησιμοποίησε τη μία φορά την εβδομάδα ή όσο συχνά χρειάζεσαι.

 

 

GLOWLACE SHEET MASK

Η πιο εντυπωσιακή sheet mask που έχεις δει! Η GlamGlow παρουσιάζει τη νέα Glowlace Sheet Mask ενυδάτωσης και λάμψης για επιδερμίδα που ακτινοβολεί. Η ιδανική λύση για θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα, η μάσκα Glowlace ενυδατώνει και αναζωογονεί άμεσα χάρη στην καφεϊνη και το πράσινο τσάι που περιέχει. Το υαλουρονικό οξύ δρα σαν ένας μαγνήτης ενυδάτωσης που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και λείανση των λεπτών γραμμών, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας. Παράλληλα, τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει το προϊόν, όπως η προβιταμίνη Β5, η while skin-loving nutrients like provitamin B5, η γλυκόριζα και η αργινίνη αγαπούν την επιδερμίδα και της χαρίζουν λάμψη μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Glowlace Sheet Mask είναι εμπλουτισμένη με:

  • Υαλουρονικό Οξύ.
  • Πράσινο τσάι.
  • Καφεϊνη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Αφαίρεσε τη μάσκα από τη συσκευασία. Τοποθέτησε το κάτω μέρος σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα. Ίσιωσε το προϊόν με κινήσεις από μέσα προς τα έξω ώστε να συμβαδίζει με το σχήμα του προσώπου. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το πάνω μισό της μάσκας και ακολούθησε την ίδια διαδικασία. Άφησε τη μάσκα στο πρόσωπό σου για 10-15 λεπτά. Αφαίρεσέ την και κάνε απαλό μασάζ με το υλικό που έχει περισσέψει. Χρησιμοποίησε μία φορά την εβδομάδα ή όσο συχνά επιθυμείς.

 

 

Tags glamglow, EYEBOOST Reviving Eye Mask, GLOWLACE Sheet Mask, μασκα, Ομορφια, προσωπο, MASK, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3702 s (228 Queries.) // Parse time: 2.6161 s // Total time: 5.9863 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X