Shop it: Τέσσερα fashionable luxury items στα οποία αξίζει να επενδύσεις σε αυτές τις εκπτώσεις


Shop it: Τέσσερα fashionable luxury items στα οποία αξίζει να επενδύσεις σε αυτές τις εκπτώσεις

Κάναμε online shopping και σου βρήκαμε τα πιο stylish luxury κομμάτια στις καλύτερες τιμές.

Οι εκπτώσεις είναι η αγαπημένη μας εποχή αφού είναι η καταλληλότερη περίοδος για να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας luxury κομμάτια που δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε νωρίτερα, λόγω της υψηλής τιμής τους.

Τα e-shops ρίχνουν τις τιμές μέχρι και 70% έτσι εκείνη η τσάντα με την υπογραφή του αγαπημένου σου σχεδιαστή μπορεί τελικά να καταλήξει στην συλλογή σου. Σε περίπτωση μάλιστα που βαριέσαι να περνάς ώρες στο διαδίκτυο ψωνίζοντας, ξεχωρίσαμε και σου παρουσιάζουμε τέσσερα luxury fashionable items στα οποία αξίζει να επενδύσεις.  

Cult Gaia bag

Οι τσάντες του brand Cult Gaia έχουν γίνει πλέον must have και τώρα μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ τη δική σου σε αρκετά οικονομική τιμή. Μπορείς να τη βρεις εδώ.

Altuzarra μπαλαρίνες

Οι lace up μπαλαρίνες του οίκου Altuzarra, είναι ιδανικές για τις μέρες που θες να κάνεις statement εμφανίσεις αλλά δεν θες να φορέσεις τα ψηλοτάκουνα σου. Μπορείς να τις βρεις εδώ.

Jacquemus Cropped shirt 

Ο Jacquemus χάρη στην απαράμιλλά θηλυκή αισθητική του κατάφερε να γίνει το αγαπημένο παιδί της μόδας, αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που φέρει την υπογραφή του. Αυτό το cropped πουκάμισο θα προσθέσει έξτρα πόντους στιλ στα office looks σου. Μπορείς να το βρεις εδώ

JW Anderson shoulder bag

Η γνώστη "Disc" shoulder bag του JW Anderson είναι η πρακτική μαύρη τσάντα που χρειάζεται κάθε γυναικά στην γκαρνταρόμπα της. Μπορείς να τη βρεις εδώ.

Tags e-shop, shopping, Shop, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9040 s (229 Queries.) // Parse time: 3.8676 s // Total time: 6.7716 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X