13 καλές επιλογές για φαγητό στον Πρωταρά


13 καλές επιλογές για φαγητό στον Πρωταρά

13 εστιατόρια για τους φίλους των pasta, της πίτσας, των μπέργκερ και γενικότερα της ιταλικής και μεσογειακής κουζίνας.

Το Check In σου προτείνει 13 καλά εστιατόρια για φαγητό σε Πρωταρά και Παραλίμνι ώστε να μην ψάχνεσαι άδικα. 

Cucina
Με ιταλικό ταπεραμέντο, επιλεγμένα υλικά και απλά πιάτα με έντονες γεύσεις μιας ιδιαίτερης κουζίνας. Θα δοκιμάσεις πίτσες φτιαγμένες με μεράκι και φαντασία, μακαρονάδες, οι οποίες έρχονται σε μερίδες, αλλά και ως ορεκτικά, καθώς και πιάτα με κρεατικά και θαλασσινά. Οι Ιταλοί, εκτός από λάτρεις του τυριού, είναι και λάτρεις του καλού λευκού κρασιού που ταιριάζει απόλυτα με τις φρέσκες παπαρδέλες με γαρίδες και κολοκυθάκια σε λευκή σάλτσα (€17.40).
(23831101) Ξενοδοχείο Capo Bay, Πρωταράς. Δ-Κ 19.00-22.00.

Erato
Εδώ αναμειγνύεται άψογα η κυπριακή με τη μεσογειακή κουζίνα με συνταγές από Ιταλία, Γαλλία και άλλες χώρες. Το μενού του ικανοποιεί κάθε γευστική παλέτα, με εξαιρετικά steak σε 20 διαφορετικές επιλογές, θαλασσινά, μακαρονάδες, όλα καλομαγειρεμένα και γευστικότατα. Στα θετικά σημείωσε και τους γλυκούς πειρασμούς που προσφέρει. Τα value for money set menu του προσφέρουν γαστρονομικά ταξίδια με ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο.
(23832686) Λεωφ. Πρωταρά 32, Πρωταράς. Δ-Κ 12.00-24.00.

The Brewery
Η κλασική επιλογή στο κεντρικό σημείο του Πρωταρά δεν είναι άλλη από το Brewery. Μπορείς να το επισκεφθείς από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για χαλαρό καφεδάκι, εκλεκτό φαγητό και ποτάκι. Η american fusion pub προσφέρει αμέτρητες επιλογές, όπως τεράστια burger (€12.50), steak, spare ribs, fajitas (€13) αλλά και σαλάτες. Συνόδευσε όλα αυτά με mojito, μαργαρίτα ή μπίρα από τη μεγάλη κάβα που διαθέτει. Αν είσαι λάτρης των σπορ, σημείωσε ότι εδώ θα παρακολουθήσεις κορυφαία αθλητικά γεγονότα στις επτά οθόνες του μαγαζιού.
(23831534) Λεωφ. Πρωταρά 53, Πρωταράς. Δ-Κ 11.00-02.00.

Mamma Leone
Με όνομα συνώνυμο με τη φροντίδα, καταλαβαίνεις πως εδώ θα γευτείς γεύσεις που θυμίζουν σπιτικές, αφού φτιάχνονται με αγάπη, σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με απαράμιλλη θέα στη θάλασσα, απαλή μουσική και καλό κρασί κάτω από το φως του φεγγαριού. Κάπως έτσι μοιάζει η εμπειρία στο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Golden Coast. Το μενού, πιστό στις ιταλικές σπεσιαλιτέ, περιλαμβάνει μοναδικά και λαχταριστά ριζότο, πίτσες βασισμένες στην αυθεντική συνταγή και επιδόρπια που μόνο στη Piazza di Roma θα βρεις.
(97650786) Golden Coast Ηotel, Πινίας 64, Πρωταράς. Δ-Κ 16.00-23.00. Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο CheckInCyprus. 

Tags food news, φαγητο, πρωταρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6766 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3954 s // Total time: 3.0721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X