H Vogue επιβεβαίωσε τη συμμέτοχη της Meghan Markle στο September issue ως guest editor


H Vogue επιβεβαίωσε τη συμμέτοχη της Meghan Markle στο September issue ως guest editor

Η δούκισσα του Sussex σε ρόλο αρχισυντάκτη.

Εδώ και λίγες μέρες οι φήμες ήθελαν την Δούκισσα του Sussex να συμμετείχε ως guest editor στο σημαντικότερο τεύχος του χρόνου της Βρετανικής Vogue, το September issue. Οι φήμες επιβεβαιωθήκαν χθες από τη Vogue, η όποια σε άρθρο της ανακοίνωσε πως η Meghan Markle βρισκόταν στο τιμόνι της αρχισυνταξίας του September issue μαζί φυσικά με τον αρχισυντάκτη, Edward Enninful.

Το συγκεκριμένο τεύχος θα είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που επηρεάζουν το κοινωνικό σύνολο και έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς όπως στην πολιτική, στον ακτιβισμό, στον αθλητισμό, στην μόδα κλπ. Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου και θα τιτλοφορείται "Forces for Change". Η Meghan Markle σχολιάζοντας την συνεργασία της με την Vogue μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει με τον πρίγκιπα Harry έγραψε: "Οι τελευταίοι αυτοί επτά μήνες είναι μια διαδικασία επιβράβευσης... το να αναλάβω το πιο πολυδιαβασμένο τεύχος της χρονιάς και να το επικεντρώσω στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που επηρεάζουν σήμερα τον κόσμο".

H δούκισσα πίστευε πως θα ήταν "αλαζονικό" να βρίσκεται στο εξώφυλλο, σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού, Edward Enninful και έτσι ανέλαβε έναν ακόμη πιο ενεργό ρόλο αυτόν την αρχισυνταξίας.  

Tags Meghan Markle, vogue, fashion, style, FASHION NEWS, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9452 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4739 s // Total time: 2.4191 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X