Στέφανη Χαραλάμπους: Η νεαρή επιχειρηματίας μιλά για τη νέα και μοντέρνα μπουτίκ Neutral Gallery


Στέφανη Χαραλάμπους: Η νεαρή επιχειρηματίας μιλά για τη νέα και μοντέρνα μπουτίκ Neutral Gallery

Η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ Neutral Gallery μας μιλά για το εγχείρημα της αυτό, τις τάσεις της μόδας στα νυφικά και το επερχόμενο Trunk Show νυφικών που παρουσιάζει.

Η νεαρή επιχειρηματίας Στέφανη Χαραλάμπους, ιδιοκτήτρια της νέας και μοντέρνας μπουτίκ Neutral Gallery μας μιλά για το εγχείρημα της αυτό, τις τάσεις της μόδας στα νυφικά και το επερχόμενο Trunk Show νυφικών που παρουσιάζει.

Στέφανη παρά το νεαρό της ηλικίας σου, έχεις καταφέρει να ανοίξεις τη δική σου μπουτίκ στο κέντρο της Λεμεσού, φέρνοντας γνωστά brands υπέροχων νυφικών και occasion wear από το εξωτερικό. Πώς αποφάσισες να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα;

Το να ανοίξω το δικό μου κατάστημα δεν προέκυψε απλά, ήταν κάτι που είχα πάντοτε στο μυαλό μου. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάθος με τη μόδα και ήταν η ευκαιρία μου να το μοιραστώ με τον κόσμο. Είναι πολύ ενδιαφέρον να δουλεύω και να μοιράζομαι στιγμές ευτυχίας μαζί με τις γυναίκες σε κάθε όμορφο γεγονός της ζωής τους. Επίσης με ενέπνευσε η ιδέα ότι θα ήμουν μέρος της πανέμορφης διαδικασίας, να επιλέξει δηλαδή η νύφη το νυφικό της και έτσι στην Neutral Gallery ήθελα να έχουμε πολύ συγκεκριμένα brands που να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και το δυναμισμό της σύγχρονης γυναίκας.

Ποια brands έχετε στο Neutral Gallery από νυφικά και occasion wear;

Τα νυφικά Brands μας είναι τα Berta Privée by Berta, Mon Cheri & Hadassa τα οποία είναι πολύ γνωστά και όμορφα νυφικά. Κάποια από αυτά είναι πιο ρομαντικά, άλλα πιο σέξι και μοντέρνα, καλύπτοντας έτσι τα περισσότερα γούστα γυναικών.  

Τα Occasion wear brands μας είναι τα  Lavish Alice, The robe romance και σύντομα θα έχουμε και δικά μας κομμάτια, μια μικρή συλλογή, τα Neutral Gallery.

Οι περίοδοι του καλοκαιριού και του χειμώνα (κοντά στα Χριστούγεννα), θεωρούνται ως wedding seasons. Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας που επικρατούν φέτος στα νυφικά;

Θα έλεγα ότι οι νέα τάση όσον αφορά τα νυφικά είναι πολύ κοντά στα 70s. Δηλαδή κάπες αντί για βέλος, 3D flower prints, ακόμη και ολόσωμες φόρμες με κρόσσια ή φτερά, αντί για το κλασσικό φόρεμα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το φόρεμα με ουρά δεν είναι στη μόδα, αφού ότι είναι κλασσικό είναι και διαχρονικό.

Τι προτείνεις να φοράμε εμείς οι γυναίκες όταν θα πάμε σε ένα special occasion είτε την ημέρα είτε το βράδυ;

Αυτό που προτείνω για κάθε special occasion, είναι η κάθε γυναίκα να φοράει αυτό που την κάνει να νιώθει μοναδική και ο εαυτός της, αφού αυτό υποστηρίζει καλύτερα και θα αναδείξει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να είναι από το κλασσικό LBD (little black dress) μέχρι ένα μάξι με παγιέτες φόρεμα.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου (31/8 και 1/9) θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις το πρώτο Trunk show του πασίγνωστου οίκου νυφικών Berta Privée; Τι να περιμένουμε;

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, 31/8 και 1/9, θα φιλοξενήσουμε στο κατάστημά μας Neutral Gallery, το Trunk Show της πασίγνωστης μάρκας νυφικών Berta και την Privée συλλογή του 2020. Οι μέλλουσες νύφες θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την ολοκληρωμένη Berta Privée συλλογή, όπως και κάποια νυφικά από τη συλλογή του 2019. Μόνο για εκείνο το Σαββατοκύριακο θα μπορούν να επωφεληθούν με 10% έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες. Θα μπορεί κάποιος να έρθει στο Trunk Show και να δει τα νυφικά από κοντά μόνο με ραντεβού. Για ένα προσωπικό shopping experience στην Neutral Gallery, μιας και ήδη ξεκίνησαν να γεμίζουν τα ραντεβού θα ήταν καλά να καλέσω τον κόσμο που ενδιαφέρεται να κλείσει έγκαιρα το ραντεβού του καλώντας στο κατάστημά μας στο 25 103569.

Βρείτε το κατάστημα Neutral Gallery, στην οδό Ενώσεως 19, Λεμεσός.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο https://www.neutralgallery.com/  

Instagram: neutralgallery
Facebook: neutralgallery

 

Tags στεφανη χαραλαμπους, Berta Privée, Neutral Gallery, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, νυφικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1929 s (231 Queries.) // Parse time: 1.3220 s // Total time: 3.5149 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X