Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που την εκνευρίζει στον Κωνσταντίνο Βασάλο


Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που την εκνευρίζει στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Όλα όσα αποκάλυψε το ζευγάρι για τη σχέση τους

Στο ελληνικό περιοδικό "ΟΚ!" που κυκλοφορεί μίλησαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με μία άκρως εξομολογητική διάθεση. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το μοναδικό πράγμα που την ενοχλεί στον αγαπημένο της.

 "Στη σχέση μας με τον Κωνσταντίνο, ο καθένας έχει τον ρόλο του. Εγώ αναλαμβάνω την οργάνωση του σπιτιού γιατί ο Κωνσταντίνος είναι αναβλητικός. Θέλω το σπίτι τακτοποιημένο, οπότε το καθαρίζω μόνη μου αλλά ως προς το που θα πάμε ή θα βγούμε, την πρωτοβουλία παίρνει ο Κωνσταντίνος. Όταν μπαίνω σπίτι το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να βγάλω τα παπούτσια μου. Ο Κωνσταντίνος μπορεί να είναι όλη μέρα μέσα στο σπίτι με τα παπούτσια με τα οποία είναι έξω στο δρόμο. Αυτό μου χτυπάει καμπανάκια", είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε ακόμα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκοψε τα μαλλιά της καρέ και τα έβαψε ξανθά

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για αυτή του την “κακή” συνήθεια: "Η καθημερινή μου συνήθεια που ενοχλεί την Ευρυδίκη, είναι η ακαταστασία μου, έχει ένα δίκιο αλλά νομίζω οι περισσότεροι άντρες πετάνε τα πράγματα τους εδώ και εκεί."

 

Tags Ευρυδικη Βαλαβανη, διασημοι, gossip, showbiz, κωνσταντινος βασαλος, συνήθειες, ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7705 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5163 s // Total time: 4.2867 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X