Επτά γάμοι επώνυμων Κύπριων που αναμένουμε και θα συζητηθούν 


Επτά γάμοι επώνυμων Κύπριων που αναμένουμε και θα συζητηθούν 

Ποια επώνυμα ζευγάρια θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας και πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Επώνυμα ζευγάρια της Κύπρου που μας απασχόλησαν με τον έρωτα τους πήραν την μεγάλη απόφαση και εμείς αναμένουμε να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μερικά από αυτά θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης σε λίγες εβδομάδες και άλλα έχουν ήδη προγραμματίσει τον γάμο τους για το 2020 και το 2021.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζευγάρια που θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο του 2019 αλλά και το Δεκέμβριο:

ΧΡΙΣΤΙΝΟ ΠΙΠΗ - ΘΕΛΞΙΑ ΒΑΛΕΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ

Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια του πάρτι της που πραγματοποίησε για τα γενέθλιά της, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, παρουσία φίλων και συγγενών.

Ο Χρηστίνο Πίπη και τη Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, οι οποίοι όπως φαίνεται επέλεξαν τη Σίφνο θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Αυγούστου. 

Μάλιστα, η νεαρή blogger, κλήθηκε να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους, πως έχει φανταστεί το νυφικό της, αποκαλύπτοντας πως μάλλον θα φορέσει περισσότερα από ένα, λέγοντας: "Θέλω και boho, και glam και princess. Νομίζω θα πρέπει να κάνω περισσότερα από ένα".  

ΜΠΟΜΠ ΚΑΤΣΙΩΝΗΣ  - ΕΥΡΥΔΙΚΗ

Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην κυπριακή και ελληνική showbiz, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το φετινό καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 30 Αυγούστου, την ημέρα που γνωρίστηκαν.

"Η γνωριμία μας έγινε από ένα μήνυμα στο facebook όπου ο Μπομπ ήθελε να μου προτείνει να ακούσω κάτι δικό του. Από την μεριά του λέει ότι ήταν ένα έρωτας που κρατούσε χρόνια γιατί με θαύμαζε από τα πρώτα μου χρόνια, είχε και  cd μου με τη υπογραφή μου. Με είχε αφίσα στο δωμάτιο του", ανέφερε η τραγουδίστρια σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή.

ΠΙΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΤΖΙΑ

Το καλοκαίρι του 2017 και ενώ ο Πιέρος Σωτηρίου θα αναχωρούσε μαζί με την Μαρία Κορτζιά για την Κοπεγχάγη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής κατά την διάρκεια των διακοπών στην Σκιάθο σε ένα ρομαντικό δείπνο της έκανε πρόταση γάμου, με την γνωστή blogger να του λέει το μεγάλο "ναι".

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2019 στη Λεμεσό και το νυμφικό της Μαρίας θα δημιουργήσει ο Κύπριος σχεδιαστής, Ανδρέας Ζαννετίδης. Κουμπάρα στο γάμο θα είναι η Κωνσταντίνα Χρυσάνθου και παράνυμφες οι Δάφνη Βαρνάβα, Άντρεα Πάρη, Σοφία Χριστοδούλου, Δορίτα Χριστοφή και Έλενα Χρυσοστόμου.

Με το ερχομό του 2020 άλλοι τρεις γάμοι θα πραγματοποιηθούν και θα συζητηθούν...

ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΑΝΔΡΕΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ  

Ο Πάνος Δημητριάδης και η Ανδρεάνα Φραγκούδη, πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο σύντροφος της fashion blogger, της έκανε πρόταση γάμου πριν από μερικούς μήνες σε κεντρικό σημείο της Αθήνας συνοδεία μουσικών. 

Η Ανδρεάνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2020 και όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο παρελθόν θα γίνει σε κάποιο ελληνικό νησί. 

HOVIG DEMIRJIAN - AΡΕΤΗ ΦΟΙΝΙΚΑΡΙΔΟΥ

Ο Hovig Demirjian μετά από πέντε χρόνια σχέσης, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου της αγαπημένης του, Αρετής Φοινικαρίδου και το ζευγάρι θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας το 2020. 

"Γονάτισα, σε κάθε γυναίκα αξίζει να το κάνει ένας άντρας. Ήταν πολύ απλή στιγμή. Ήμασταν οι δυο μας σε ένα ξενοδοχείο έξω από την πόλη μετά από εμφάνισή μου και έκανα την πρόταση τα ξημερώματα. Οι κολλητοί μου το ήξεραν μόνο ότι θα κάνω πρόταση γάμου", είχε εξομολογηθεί σε εκπομπή ο τραγουδιστής.

ΡΑΦΑΕΛΛΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ -  ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα μαζί με τον Ραφαέλλο Στυλιανού. Η Ιωάννα Λαμπροπούλου επέλεξε λίγο πριν αποχωρήσει από την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" όπου βρισκόταν στο πάνελ τα τελευταία δυο χρόνια να αποκαλύψει δημόσια ότι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησία τον Νοέμβριο του 2020.  

Δείτε στο βίντεο τι είπε on air:

 

 

Γάμος και το 2021!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗ - AΝΤΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Παναγή και η Άντρεα Νικολάου, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz οι οποίοι αποφάσισαν να αλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

O ποδοσφαιριστής αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως έγινε η πρόταση… "Έγινε το Πάσχα, πριν πάω για επέμβαση στη Φινλανδία. Αλλιώς ήταν τα πλάνα αλλά εξελίχθηκαν όπως εξελίχθηκαν. Είναι λίγο περίεργη η δική μας η φάση μέσω του ποδοσφαίρου. Έψαχνα κάποια στιγμή να το κάνω, όταν δεν θα έχω ούτε εγώ ούτε η Άντρεα πολύ πίεση, να το χαρούμε…".

Κατόπιν, ο διεθνής τερματοφύλακας αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιου του 2021.

Tags showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, Γαμος, ΓΑΜΟΙ, θελξια βαλερια φραγκουδη, ανδρεανα φραγκουδη, μαρια κορτζια, Άντρεα Νικολάου, ευριδική, Hovig Demirjian, ιωαννα λαμπροπουλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6444 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3272 s // Total time: 2.9717 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X