Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο


Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο

Δείτε τις εικόνες που μοιράστηκε η ίδια και οι κόρες της με τους διαδικτυακούς τους φίλους

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι από εκείνες τις διάσημες γυναίκες που επιλέγουν την Μύκονο και τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου για ξεκούραση. Η ίδια έχει δημιουργήσει το δικό της ησυχαστήριο στο νησί της Πάτμου. Την Πάτμο, η Τζένη Μπαλατσινού τη γνώρισε μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Της αρέσει να ξυπνά το πρωί, να ατενίζει το όμορφο γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να αναπνέει τον θαλασσινό αέρα, να πηγαίνει για περπάτημα ή για τρέξιμο στην παραλία, να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Όλα αυτά έχουν αγαπήσει και τα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού. Η Αλεξάνδρα και η Αμαλία Κωστοπούλου λατρεύουν αυτό το μέρος και δημοσιεύουν και εκείνες συχνά φωτογραφίες από το νησί που έχει κερδίσει την καρδιά τους. Η υπέροχη μοναχικότητα του νησιού και συνάμα "αγριάδα" του, τις έχει στην κυριολεξία μαγέψει.

Την αγνότητα και τη χαλαρότητα του νησιού δείχνουν και οι φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού που δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το σπίτι της όπως καταλαβαίνουμε από τις φωτογραφίες της, είναι παραδοσιακό και διατηρεί την αρχιτεκτονική του παλιού κτίσματος. Το ξύλο, τα φυσικά υλικά και η λιτότητα κάνουν αυτό το σπίτι ξεχωριστό. Μοιάζει με σπίτι μιας άλλης εποχής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες έτσι όπως τις έχουν δημοσιεύσει η Τζένη Μπαλατσινού και οι κόρες της, Αλεξάνδρα και Αμαλία στην πιο κάτω gallery: 

Tags τζενη μπαλατσινου, Σπιτι, πατμος, διασημοι, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7971 s (279 Queries.) // Parse time: 0.6955 s // Total time: 3.4926 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X