Νεοκλής Σκουρουμούνης – Άντρη Καραντώνη: Η μικρή Αργυρώ έγινε τριών ετών και είδαμε τις πιο παραμυθένιες εικόνες μαζί της!


Νεοκλής Σκουρουμούνης – Άντρη Καραντώνη: Η μικρή Αργυρώ έγινε τριών ετών και είδαμε τις πιο παραμυθένιες εικόνες μαζί της!

Τα όμορφα λόγια αγάπης της παρουσιάστριας για τα γενέθλια της κορούλας της!

Η Αργυρώ, κόρη του Νεοκλή Σκουρουμούνη και της Άντρης Καραντώνη, έχει σήμερα, 16 Αυγούστου, τα γενέθλιά της και η μαμά της θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το instagram, όμορφα στιγμιότυπα από μία παραμυθένια φωτογράφηση που έκαναν πρόσφατα οικογενειακώς. 

Διαβάστε ακόμα: Άντρη Καραντώνη: Η κόρη της Αργυρώ τραγουδάει στο νέο τους σπίτι και τη λατρέψαμε! [βίντεο]

Στις εικόνες που θα δείτε πιο κάτω βλέπουμε τόσο τους γονείς όσο και τη μικρή Αργυρώ να είναι ντυμένοι στα λευκά με έναν μαυροπίνακα στο φόντο να αναγράφει την ηλικία της εορτάζουσας. 

“Τρία χρόνια τώρα μου έμαθες να διαιρώ τις ώρες σε στιγμές ... χωρίς να θέλω να χάσω καμία .. να θέλω να τις ζήσω όλες μαζί σου μοναδικά ξεχωριστά ... όπως μοναδικά μας κάνεις να νιώθουμε κάθε μέρα .. κάθε στιγμή.. κάθε λεπτό ...να σε χαιρόμαστε ζουζούνι μου και να είναι πάντα η τούρτα της ζωής σου γλυκιά! Happy 3rd Birthday Αργυρώ μου..!!! Σ΄αγαπώ!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Άντρη Καραντώνη στη λεζάντα συνοδεύοντας τις υπέροχες εικόνες τους. Δείτε στην πιο κάτω gallery τα σχετικά στιγμιότυπα: 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στη μικρή Αργυρώ "Χρόνια Πολλά"
 

Tags αντρη καραντωνη, Νεοκλης Σκουρουμουνης, αργυρω, γενεθλια, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1048 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4795 s // Total time: 2.5843 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X