Δείτε για πρώτη φορά το Bridal Collection του 2020 Berta Privée στη νέα μπουτίκ Neutral Gallery


Δείτε για πρώτη φορά το Bridal Collection του 2020 Berta Privée στη νέα μπουτίκ Neutral Gallery

Όλες οι λεπτομέρειες

Η νέα μπουτίκ Neutral Gallery που άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της Λεμεσού, φιλοξενεί νέα, μοντέρνα brands με νυφικά και γυναικεία occasion wear. 

Η Neutral Gallery διοργανώνει στους χώρους της, το Trunk Show του πασίγνωστου οίκου νυφικών Berta, παρουσιάζοντας την ολοκληρωμένη σειρά Berta Privée Bridal Collection 2020, για ένα Σαββατοκύριακο μόνο, στις 31.8 και 1.9.2019.

Σε αυτό το ξεχωριστό Trunk show κατόπιν ραντεβού, θα μπορεί κάποιος να δει για πρώτη φορά, την σειρά νυφικών του Bridal Collection Berta Privée 2020, όπως επίσης και τα Best Sellers 2019 του οίκου. 
Παράλληλα θα μπορεί το κοινό να επωφεληθεί 10% έκπτωση στις παραγγελίες. 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες του Trunk show και για διευθέτηση του ραντεβού σας, μπορείτε να καλέστε στην μπουτίκ Neutral Gallery στο τηλέφωνο +357 25 103569, ή να στείλετε email στο contact@neutralgallery.com. 

Η Neutral Gallery είναι ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Λεμεσού που άρχισε ήδη τη λειτουργία του από τις αρχές του καλοκαιριού 2019.  Σε ένα χώρο 150 τετραγωνικών μέτρων, η Neutral Gallery αποτελεί μια νέα σχεδιαστική και μοντέρνα εμπειρία για τους πελάτες της. Χρησιμοποιώντας το άσπρο και μαύρο χρώμα σε minimal σχεδιασμό για τους χώρους του, δημιούργησε μια εκλεπτυσμένη αλλά και προσιτή ατμόσφαιρα. 
Τα brands που θα βρείτε στο κατάστημα, έρχονται από το εξωτερικό και μερικά από αυτά είναι τα πλέον γνωστά νυφικά BERTA PRIVÉE, ενώ από το occasion wear, θα βρείτε το brand Lavish Alice και άλλα. 

Διεύθυνση: Neutral Gallery Ενώσεως 19, Λεμεσός
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο site Instagram / Facebook

Δείτε μερικές από τις δημιουργίες στην πιο κάτω gallery: 

 

:

Tags Bridal Collection Berta Privée 2020, Neutral Gallery, Trunk show, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3079 s (230 Queries.) // Parse time: 0.9320 s // Total time: 3.2398 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X