Τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος για όλα τα ζώδια;


Τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος για όλα τα ζώδια;

Προβλέψεις για τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου!

Κριός

Αφήνετε στην άκρη το «εγώ» σας, σκέφτεστε το «εμείς» καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σάς χαρίζουν τη διάθεση για συμβιβασμό και συντροφικότητα, λειτουργείτε περισσότερο ως ζευγάρι με τον αγαπημένο σας και όχι ατομικά. Εάν η σχέση σας μοιάζει περισσότερο με «εξαναγκασμό», τώρα αγωνίζεστε για να συνυπάρχετε μαζί με αρμονία, είναι η ευκαιρία σας να θέσετε την επιθυμία σας για μια σταθερή σχέση. Είστε μόνοι; Αγκαλιάστε αυτόν τον νέο τρόπο ζωής και ποιός ξέρει; Μια συναρπαστική νέα γνωριμία για να ενώσετε τις καρδιές σας θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα. Αυτή η νέα σας ζωή θα χτιστεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες, έτσι βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό.

"Πετάξτε σαν πεταλούδα, τσιμπήστε σαν μέλισσα". Αυτό το απόφθεγμα από τον Μωχάμετ Άλι σάς ταιριάζει γάντι, καθώς ο πολεμιστής Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας. Ίσως επιδιώκετε να αποκτήσετε το τέλειο σώμα πολύ γρήγορα, αλλά με τον υπερβολικό Άρη, θα μπορούσατε να το παρακάνετε με το γυμναστήριο και τη διατροφή, σε σημείο να καταπονήσετε το σώμα σας καθώς υπερβαίνετε τα φυσικά όριά σας. Φροντίστε να μετριάσετε τη σωματική άσκηση, διαφορετικά θα τεντώσετε τους μυς σας. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος διέπει επίσης την οργάνωση, χρησιμοποιήστε την απεριόριστη ενέργεια του κόκκινου πλανήτη για να βάλετε τάξη στο γραφείο και το σπίτι σας κάνοντας εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων.

Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τον αέρα στις σχέσεις σας! Στις πιο ήσυχες στιγμές σας, αναρωτηθείτε: Τί πραγματικά έχει σημασία στη ζωή σας; Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σάς ζητά να είστε διακριτικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας, ξεκινώντας από την αντικατάσταση των ανθρώπων που σάς φορτίζουν με άγχος. Όταν πρόκειται για την ψυχική ηρεμία σας, διασκεδάστε, φέρνοντας καλές αναμνήσεις στο μυαλό σας και βρισκόμενοι με θετικούς ανθρώπους που σας χαλαρώνουν μετά από μια έντονη ημέρα. Εάν πάλι δεν αισθάνεστε καλά, περιμένετε μέχρι να πάρετε πράσινο φως από το ένστικτό σας. Ο ποιοτικός χρόνος με τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε συναισθηματικά.

Ταύρος

Υιοθετήστε πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σας. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σάς ζητούν να αποσαφηνίσετε αν διάγετε έναν υγιή και κατάλληλο τρόπο ζωής σας. Ίσως είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε γυμναστήριο μετά τις διατροφικές ατασθαλίες του καλοκαιριού και να γίνετε πιο πειθαρχημένοι στη διατροφή σας, ακολουθώντας ένα διαιτητικό πρόγραμμα με ευλάβεια, από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν μη τι άλλο, απλά αντισταθμίστε το άγχος σας με μια βόλτα στην παραλία ή κάνοντας γυμναστικές ασκήσεις που απολαμβάνετε πραγματικά. Μπόνους αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε μαθήματα γιόγκα όπου θα αισθάνεστε ανανεωμένοι.

Ο Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και βάζει φωτιά στην ερωτική σας ζωή, ίσως ακόμα και να την αποσταθεροποιήσει. Αυτός ο δυναμικός πλανήτης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε εσάς και τη σχέση σας, καθώς ενισχύει τις αναλυτικές σας ικανότητες και ταρακουνά τη συνολική σταθερότητα της σχέσης σας και την αίσθηση του «ανήκειν». Είστε μόνοι; Με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό σας να επανέρχονται και πάλι στη ζωή σας, μπορεί να έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε με διάφορα φλερτ, δοκιμάζοντας έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στην αγάπη. Χρήσιμη υπενθύμιση: Συγκρατήστε την ορμή σας και περιορίστε τις επικρίσεις σας, καθώς τώρα το αίμα θα κυλά καυτό στις φλέβες σας.

Ποιοί είναι οι αληθινοί φίλοι και ποιοί οι περιστασιακοί; Αν σάς ήταν δύσκολο να αποσαφηνίσετε ποιοι φίλοι σας είναι κοντά σας, με την πανσέληνο στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θα ξέρετε σε ποιους μπορείτε να ακουμπήσετε. Απομακρυνθείτε από όσους σάς απομυζούν συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να απορροφάτε την κακή ενέργεια και διάθεση, θα μολύνει την καθημερινότητά σας. Σε αυτή την πανσέληνο, η τεχνολογία γίνεται ο καλύτερος φίλος σας, έτσι μπορεί να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, ένα blog ή ένα online έργο, ίσως ακόμη και μια επιχείρηση που θα βελτιώσει το κοινωνικό σύνολο. Σκεφτείτε σε ανθρωπιστική κλίμακα και δεν θα χάσετε. Εάν είχατε ένταση με έναν φίλο ή ένα συνεργάτη, θα σάς είναι πιο εύκολο τώρα να κατανοήσετε τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς.

Δίδυμος

Κάντε μια έκπληξη στην αγάπη σας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας με μια επική δήλωση, αυτός είναι ο πιο ερωτικός μήνας σας. Δεν χρειάζεται όμως να γίνετε αλαζόνες και επιδεικτικοί. Με τη ρομαντική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, γίνεστε εντυπωσιακοί και επιβλητικοί με την αυτοπεποίθησή σας ή ακόμα και με κάποια νέα εμφάνιση. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες δυνατότητες δέσμευσης και κοινά ενδιαφέροντα. Αφήστε την κοινωνική Αφροδίτη στον Ζυγό να ανοίξει το δρόμο στην αγάπη, αποδεχόμενοι μια πρόσκληση σε ένα πάρτι ή ένα πολιτιστικό γεγονός, ποτέ δεν ξέρετε ποιος άλλος θα είναι εκεί.

Συναγερμός στο σπίτι σας! Θέλετε να αποδράσετε από το σπίτι σας, μπορεί να νιώσετε κλειστοφοβία καθώς ο τολμηρός Άρης κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Άγχος δημιουργείται εξαιτίας κάποιων οικιακών και οικογενειακών σας υποθέσεων, ίσως μια συνεχής υποβόσκουσα ένταση με την οικογένειά σας ξεσπά για να καταρρεύσουν όλα σε μια στιγμή. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω, θα διαπιστώσετε ότι αυτή η σύγκρουση είναι στην πραγματικότητα η εκκαθάριση του αέρα που πιθανόν χρειάζεστε όλοι. Το θέμα θα μπορούσε να αφορά ένα συγγενή ή μια γυναίκα ειδικότερα ή ένα ζήτημα ακινήτου. Με τον Άρη εδώ, ίσως αισθάνεστε μια επιπλέον υποχρέωση για να βοηθήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αντίστροφα.

Ένα σημαντικό σημείο καμπής για την καριέρα σας προοιωνίζει η πανσέληνος στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Το φεγγάρι μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει το τέλος ενός επαγγελματικού κεφαλαίου. Ίσως να φύγετε από μια δουλειά ή σχεδιάζετε να πάτε σε μια άλλη (ή και τα δύο!). Δεδομένου ότι ο δέκατος οίκος σηματοδοτεί τους εμπειρογνώμονες, θα μπορούσατε να συναντήσετε το τέλειο άτομο για να σας καθοδηγήσει στην επαγγελματική σας πορεία ή προσλαμβάνεστε από μια εταιρεία που σάς αξιοποιεί για τις εξειδικευμένες γνώσεις σας. Αντί να λέτε … «ποιος εγώ;», αποδεχτείτε αυτή την ηγετική θέση. Αν δεν είχατε κάποια εξουσία στην εργασία σας, ίσως σάς παρουσιαστεί μια θέση ευθύνης. Με αυτές τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, σίγουρα πλοηγήστε στη δημοτικότητα και τη διασημότητα.

Καρκίνος

Πόσο ήρεμα νιώθετε στο σπίτι σας … Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θέλετε να μείνετε στη φωλιά σας, ασχολείστε με οικιακές και οικογενειακές υποθέσεις. Ίσως ο καιρός που είναι πιο δροσερός σάς κάνει να θέλετε να βρίσκεστε με τους αγαπημένους σας ή η αλλαγή της εποχής φέρνει πίσω στο μυαλό σας τις αναμνήσεις του καλοκαιριού. Τώρα βγαίνει στο προσκήνιο η έμφυτη φροντίδα σας για τους άλλους, δίνοντάς σας την ώθηση να αποσαφηνίσετε αν υπάρχουν ασφάλεια και προστασία με τους οικείους σας. Μπορεί ακόμα και να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας αφού ξέρετε ότι έχοντας ένα ισορροπημένο σπίτι σας βοηθά να αισθάνεστε ιδιαίτερα ασφαλείς.

Ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη! Αλλάξτε την καθημερινότητά σας, ζήστε τη ζωή σας με ενθουσιασμό και τόλμη. Με τον Άρη στον κινητικό και επικοινωνιακό τρίτο  οίκο σας, αναζητάτε πνευματικά εύστροφους ανθρώπους που διεγείρουν την ανάγκη σας για νέες ιδέες και εμπειρίες. Είστε ανήσυχοι, θέλετε να μάθετε κάθε πληροφορία, ίσως είστε εσείς που μεταδώσετε μια είδηση σε ένα ευρύ κοινό.  Παίρνετε τους φίλους σας για παρέα και διασκέδαση, ίσως ακόμα οργανώσετε ένα κοντινό ταξίδι. Ή, ίσως θέλετε να μιλάτε με τις ώρες στο κινητό σας ή στα κοινωνικά δίκτυα με άτομα που σας κάνουν να σκέφτεστε και σας μεταδίδουν τις γνώσεις και τις ιδέες τους (και σας βοηθούν να ξεχάσετε τις γνωστικές ελλείψεις σας).

Είστε έτοιμοι να πάτε για μεγάλα όνειρα ή να μείνετε στο σπίτι σας; Η πανσέληνος στους Ιχθύς και στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας αναδεικνύει την πιο περιπετειώδη και ενθουσιώδη πλευρά σας. Εάν έχετε ένα ερευνητικό έργο στο εξωτερικό ή έναν ερωτικό σύντροφο που ζει μακριά σας, θα μπορούσατε να δείτε τα σχέδιά σας να ολοκληρώνονται αυτό το μήνα. Εάν όμως δεν ρισκάρετε, θα χάσετε την ευκαιρία να βγείτε νικητές. Αποδεχτείτε μια πρόσκληση για ένα μακρινό ταξίδι, συμμετέχετε σε μια δημόσια ομιλία ή προβάλετε τις δικές σας ιδέες σε ένα ευρύ κοινό. Εγγραφείτε σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, μοιραστείτε τις ιδέες σας και τις εμπειρίες σας με τους άλλους ή ξεκινήστε αυτή την επιχείρηση που ονειρευόσασταν εδώ και χρόνια. Η αισιοδοξία κυριαρχεί, οπότε μην φοβάστε να ρισκάρετε.

Λέων

Φυτέψτε τους σπόρους για κάτι μεγάλο. Η Αφροδίτη και η  νέα Σελήνη στο νοητικό τρίτο οίκο σας, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για τη γνώση και τη μάθηση. Ίσως να εκδώσετε ένα συναρπαστικό νέο συγγραφικό έργο ή απλά μεταδώσετε τις εκτεταμένες γνώσεις σας σε ένα ευρύ κοινό ή απλά ξεκινάτε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών. Ή μήπως είναι καιρός να ξεκινήσετε την καριέρα σας στη διδασκαλία; Οποιοδήποτε θέμα διεγείρει το μυαλό σας θέλετε  να το εμβαθύνετε, να το μάθετε καλύτερα. Αυτός είναι ο πιο κατάλληλος μήνας για να θέσετε σε εφαρμογή μια ιδέα που ήταν καιρό στο μυαλό σας. Η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα περίεργη, ίσως ακόμα γίνετε και αδιάκριτοι προς κάποιους ανθρώπους προκειμένου να μάθετε τι συμβαίνει στη ζωή τους.

Με κίνητρο τον Άρη να κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ωθείστε στο να βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε το εισόδημά σας, πυροδοτώντας τις αναλυτικές ικανότητές σας για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ενώ το ζώδιό σας τείνει να είναι αρκετά καλό στα μαθηματικά, τώρα θα έχετε αρκετή δύναμη και οργάνωση για να ενισχύσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μη σάς πτοεί το άγχος, είναι καλό, εφ’ όσον γνωρίζετε ότι πρόκειται να έχει ένα απτό αποτέλεσμα. Ο Άρης μπορεί να φέρει στρες και μπορεί να απαιτήσει να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ένταση με τους συναδέλφους σας ή εξαιτίας μιας προθεσμίας αποπληρωμής ενός χρέους. Εάν υπάρχει οικονομική δυσπραγία, σκεφτείτε: Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.

Jackpot! Η πανσέληνος στέλνει το λαμπρό φως της στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου και των κοινών οικονομικών πόρων. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό, ίσως μια κληρονομιά από ένα μέλος της οικογένειάς σας ή μια απροσδόκητη προμήθεια για μια εργασία που ξεκινήσατε, ίσως έξι μήνες πριν, στη νέα Σελήνη των Ιχθύων. Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος διέπει την ακίνητη περιουσία, θα μπορούσατε να κλείσετε μια συμφωνία σχετικά με ένα θέμα ιδιοκτησίας. Από την αντίθετη πλευρά, ίσως πιεστείτε εξαιτίας των χρεών σας, καθώς κάποιοι σάς ζητούν να αποπληρώσετε μια πιστωτική κάρτα, ένα δάνειο ή φόρους.

Παρθένος

Πάρτε σοβαρά την οικονομική σας κατάσταση. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο  δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών σας, σας προτρέπουν προς τη βελτίωση των χρημάτων σας, χαρίζοντάς σας έμπνευση για να γίνετε πιο πρακτικοί. Ο μήνας είναι γεμάτος με έντονη κινητικότητα και μπορείτε να κάνετε μερικά νέα σχέδια για να εδραιώσετε τα μεγάλα όνειρά σας. Ίσως έχετε μια προσοδοφόρα προσφορά εργασίας ή σας προσφερθεί μια σημαντική αύξηση. Εάν εργαστήκατε σκληρά (και γνωρίζουμε ότι το έχετε κάνει), μια πολυαναμενόμενη προσφορά προσγειώνεται απροσδόκητα στην αγκαλιά σας. Ή ίσως επεκτείνετε την επιχείρησή σας, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα προοπτική στην εργασία σας. Έχετε τα εργαλεία για να δείξετε ότι είστε οι καλύτεροι στη δουλειά.

Τολμήστε! Με κίνητρο τον Άρη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, αισθάνεστε ιδιαίτερα αναζωογονημένοι, με πολλή ενέργεια και μια γενική αίσθηση ενθουσιασμού και θάρρους. Για να διοχετεύσετε όλη αυτή την έντονη ενέργεια και το πάθος σας, θέστε υγιείς και αποτελεσματικούς στόχους και βεβαιωθείτε ότι δεν θίγετε κανέναν με τις ενέργειές σας. Ο διαλογισμός είναι καλός και μπορεί να σας κρατήσει ισορροπημένους, αλλά χρειάζεστε και μια φυσική διέξοδο, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την επιθετικότητά σας. Ίσως δοκιμάσετε να πάτε στο γυμναστήριο ή εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο. Αν νιώθετε τα νεύρα σας τεντωμένα, δεν χρειάζεστε δίπλα σας το άτομο που σάς προκαλεί.

Η πανσέληνος στους Ιχθύς και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει μια δυναμική ενέργεια στη ζωή σας, δεν μπορείτε πλέον να ζείτε με αυταπάτες και ψέματα. Αν εσείς και ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης σας δεν βλέπετε ότι έχετε κοινή πορεία ζωής, μπορεί απλά να αποφασίσετε να χωρίσετε ή τουλάχιστον να κάνετε κάποιο σοβαρό έλεγχο των ζημιών που δημιουργεί σε αμφότερους η υπάρχουσα κατάσταση μεταξύ σας. Τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν μπορεί να είναι λίγο απότομα. Αν ο αγαπημένος σας ή ένας συνάδελφός σας ή συνεργάτης σας δεν είναι αξιόπιστος, ίσως χρειαστεί να σηκώσετε το ανάστημά σας προκειμένου να διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν πλέον συναισθηματικά κενά ή απώλειες χρημάτων.

Ζυγός

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι ο σύμμαχός σας. Και πάνω απ’ όλα, φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας. Με τον κυβερνήτη σας, τη χαρισματική Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας κάνετε την εκτόξευσή σας προς μια νέα ερωτική σχέση ή στο μέτωπο της εργασίας, προτρέποντας τους θαυμαστές σας και τους συναδέλφους σας να παρατηρήσουν τον καινούριο σας εαυτό. Έχετε εισέλθει επισήμως στην εποχή των γενεθλίων σας, οπότε μην φοβάστε να προβληθείτε! Αν χτυπά η καρδιά σας δυνατά για κάποιον/α καιρό τώρα, τολμήστε και μην κάνετε πίσω. Κι αν έχετε μια κερδοφόρα ιδέα σε μια επαγγελματική συνάντηση, θα έχετε θερμή αποδοχή! Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε!

Εάν δεν σάς γεμίζει η εργασία σας ή γενικά η ζωή σας, δείτε εάν υπάρχει τρόπος να τις αλλάξετε. Ο Άρης κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σάς βάζει σε μια διαδικασία ανάλυσης ολόκληρης της ζωής σας. Αναζητάτε ανθρώπους με τους οποίους ανταλλάσσετε τις εμπειρίες σας, ίσως ακόμα βρείτε την ειρήνη και τη γαλήνη  απολαμβάνοντας τη φύση στη μοναξιά σας. Η θάλασσα (ή οπουδήποτε αλλού κοντά σε νερό) σάς υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι μια άμπωτη και παλίρροια, ότι τα πάντα ρέουν σύμφωνα με το συμπαντικό σχέδιο. Όμως μην φοβάστε, θα γυρίσετε πίσω στον αυθόρμητο, κοινωνικό σας εαυτό τον επόμενο μήνα, όταν τελειώσει αυτή η περίοδος και ο Άρης θα εισέλθει στο ζώδιό σας.

Η πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, πλημυρίζει την καθημερινότητά σας με αυτοπεποίθηση και ευεξία, φέρνει πίσω την πειθαρχία και την τάξη στη ζωή σας. Θα μπορούσατε να δείτε σημαντικά οφέλη σχετικά με την υγεία και την εργασία σας. Προγραμματίστε ραντεβού με οποιονδήποτε γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τίποτα. Αποβάλετε τις κακές καθημερινές σας συνήθειες (και ναι, αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε εμμονή, όπως να ανησυχείτε πάρα πολύ για τα πάντα, μέχρι να καπνίζετε πολύ ή να πίνετε υπερβολικά ποτό ή καφέ, όπως το νερό). Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη σωστή ισορροπία μυαλού-σώματος-ψυχής. Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος ή να αποκτήσετε μυϊκή μάζα, αυτό το μήνα θα δείτε απτά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Έχετε πραγματική ανάγκη τώρα να μείνετε στο σπίτι σας, ίσως νιώθετε κουρασμένοι από τους ξέφρενους ρυθμούς του καλοκαιριού καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον μοναχικό δωδέκατο οίκο σας. Είναι μια ιδανική στιγμή για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε ασχολούμενοι με την ομορφιά σας, πηγαίνοντας για ένα μασάζ ή σε ένα σπα, που ενισχύουν την υγεία σας και σας δίνουν ειρήνη στο μυαλό. Η αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής σας είναι ο πιστός φίλος σας, ειδικά τώρα που επεξεργάζεστε βαθιά θαμμένα συναισθήματα. Αυτή η πλανητική επιρροή είναι καλύτερη για εσωτερική ενδοσκόπηση και ενδελεχή έρευνα σε έργα και σχέσεις που χρειάζεται να κλείσουν.

Ο Άρης κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και δραστηριότητας, έτσι ίσως γίνετε ο ηγέτης σε ένα συλλογικό έργο το οποίο θα μπορούσε να αναδείξει τον καλύτερο και πιο συνεργατικό σας εαυτό ή αντίθετα θα μπορούσε να σάς αγχώσει με επιπρόσθετο φορτίο ευθυνών και υψηλή πίεση. Για να αποφύγετε το τελευταίο, στραφείτε προς την ομαδική επιτυχία και προσέξτε την τάση σας στο να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και να είστε επικριτικοί.  Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια ψηφιακή επιχείρηση, ίσως μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης. (Bonus Points για οποιοδήποτε έργο έχει ανθρωπιστική χροιά).

Μήπως κάποιος/α προσπαθεί να σας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θα μπορούσατε να παραπλανηθείτε από κάποιον/α που ξέρει πολύ καλά πως να κρύβεται, έτσι κάντε ενδελεχώς την έρευνά σας και μη βλέπετε τόσο ρομαντικά τις καταστάσεις. Αυτή η έρευνα θα αποπληρωθεί αργότερα. Ταυτόχρονα, μην είστε τόσο ασαφείς και αινιγματικοί σε σημείο που να χάσετε μια συναρπαστική ερωτική ευκαιρία. Ίσως να επικεντρωθείτε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες που να χάσετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έτσι, προσέξτε για την υπερβολική έρευνα και ανάλυση. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς ... και τους προετοιμασμένους!

Τοξότης

Βρείτε χρόνο για τους φίλους σας, θα περάσετε τόσο διασκεδαστικά. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σάς καλούν να κοινωνικοποιηθείτε, και φυσικά, δεν χρειάζεται να αποκλείσετε κανέναν από τη ζωή σας. Συσπειρώστε τους φίλους σας για φαγοπότι, ένα πικ-νικ ή μια τελευταία βόλτα στην παραλία. Κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πάτε σε μια κοντινή πόλη ή σε ένα τουριστικό θέρετρο ή απλά κάντε κάτι για τον εαυτό σας. Το θέμα είναι να νιώθετε καλά, απολαμβάνοντας την περιπέτεια και να δοκιμάσετε κάτι νέο για διασκέδαση. Αν είστε σε σχέση, ανοίγουν οι δρόμοι για κάτι νέο.

Παιχνίδια για εξουσία και δύναμη! Με τον ανταγωνιστικό Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, στόχος σας πρέπει να είναι η ενίσχυση της παραγωγικότητας στην εργασία σας, ωστόσο θα πρέπει να αγωνιστείτε για να πετύχετε. Αυτός είναι ένας γεμάτος, έντονος μήνας, και θα πρέπει να παλέψετε για την αναγνώριση και την καλή φήμη σας. Ευτυχώς, έχετε τόλμη και δύναμη για να κερδίσετε, οπότε οποιεσδήποτε προκλήσεις προκύπτουν, τις προσπερνάτε, προχωρώντας στην πρόοδο και την εξέλιξη. Ένας συνάδελφος ή ανώτερός σας θα μπορούσε να γίνει απαιτητικός κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, πιέζοντάς σας είτε να συνεργαστείτε είτε να υιοθετήσετε τη δική του γραμμή. Σίγουρα, ίσως να μην θέλετε να ακολουθήσετε τη δική του μέθοδο, όμως θα μπορούσατε να βγείτε κερδισμένοι στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων έρχονται στο φως καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Τα μέλη της οικογένειάς σας και οι συγγενείς σας θα μπορούσαν επίσης να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ίσως απαιτούν τη βαθιά σας ζεστασιά και το να είστε πιο πολλές ώρες στο σπίτι μαζί τους. Ίσως θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας, να το ανακινήσετε και να το διακοσμήσετε. Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή να κλείσετε την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου. Ίσως χρειαστείτε να ανοίξετε την ψυχή σας στη μητέρα σας ή μια άλλη σημαντική γυναίκα στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Μεγαλεπήβολοι στόχοι και ισχυρές φιλοδοξίες! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας ενισχύουν την έμφυτη ανάγκη σας για να φτάσετε ψηλά, γεγονός που καθιστά δύσκολο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Είστε πανέτοιμοι να αναλάβετε ένα μεγάλο έργο, όσο δύσκολη κι αν φαίνεται η αποπεράτωσή του, ή ακόμα και να κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα για να πάτε  μπροστά στην εργασία σας. Αν είστε ακόμα σε διακοπές, οι σκέψεις σας είναι πιθανό να περιστρέφονται γύρω από τους μεγάλους επαγγελματικούς στόχους σας, ποια πορεία θα ακολουθήσετε και το σκοπό σας. Με το φεγγάρι και την Αφροδίτη στον Ζυγό, εκείνο που ενδόμυχα επιθυμείτε είναι να βρείτε και να κάνετε τη δουλειά που αγαπάτε.

Έμπνευση, περιπέτεια και εξερεύνηση! Αυτό είναι το σύνθημά σας τώρα καθώς ο ενεργητικός Άρης κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αναζητάτε την περιπέτεια, έχετε μεγάλες οραματιστικές ιδέες, θέλετε να επεκταθείτε προς κάθε κατεύθυνση. Μια αλλαγή στάσης και φιλοσοφίας ζωής σαρώνει όλους τους τομείς της ζωής σας, ιδιαίτερα της εργασίας και της οικονομικής ζωής σας. Αυτή η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός είναι πολύ πολύτιμα για να σπαταληθούν έτσι. Αφήστε ελεύθερα λοιπόν αυτά τα συναισθήματα για να οδηγήσουν σε μια νέα δραστηριότητα ή ένα επιχειρηματικό εγχείρημα. Ή ίσως αυτή η ενθουσιώδης διάθεσή σας σάς οδηγήσει σε μια ευκαιρία δημόσιας ομιλίας ή ένα εκδοτικό έργο ή σε ένα σεμινάριο γνώσεων. (Γνωρίζετε ότι η γνώση είναι δύναμη!)

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις λέξεις που χρησιμοποιείτε στις συνομιλίες σας, δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν, ούτε και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος στους Ιχθύς λάμπει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και τα λόγια σας έχουν ισχυρό αντίκτυπο στους άλλους. Εάν η τρέχουσα επιχείρησή σας έχει αντίκτυπο στα άτομα κοντά στο σπίτι σας, γιατί να μην επεκταθείτε και σε άλλες πόλεις; Ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα θα μπορούσε να ευδοκιμήσει μέσω μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα. Ίσως ακόμα μεταδώσετε τις σοφές συμβουλές σας και θεραπεύσετε την ψυχή κάποιου κοντινού σας προσώπου που υποφέρει. Τώρα μεταδίδετε τις ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα και βοηθάτε τους ανθρώπους να απελευθερωθούν από το στρες.

Υδροχόος

Η ζωή σας αλλάζει απροσδόκητα, θέλετε να επεκταθείτε και να απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα σας χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας οι οποίες φέρνουν στο προσκήνιο την περιπετειώδη πλευρά σας. Είναι μια καλοδεχούμενη αλλαγή από τις συναισθηματικά έντονες προηγούμενες εβδομάδες, που σας κάνει να εκτιμήσετε αυτή την ανεξάρτητη και εξερευνητική πλανητική ενέργεια ακόμα περισσότερο. Υπάρχει χρόνος και χώρος για όλα! Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα τυχερό χρονικό διάστημα που τροφοδοτείται από ασταμάτητη αισιοδοξία και ενθουσιασμό, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε ένα μακρινό ταξίδι, να ξεκινήσετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να εμπλακείτε περαιτέρω σε μια ερωτική σχέση, κι ας σάς χωρίζουν τόσα χιλιόμετρα. Ετοιμαστείτε, ξεκινάτε!

Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, της αποταμίευσης και των κοινών οικονομικών πόρων, θα χρειαστεί να κάνετε έξυπνες κινήσεις για διεκπεραιώσετε ένα δύσκολο οικονομικό ζήτημα. Ενοποίηση χρεών, πώληση ενός σπιτιού, οικονομική στήριξη από έναν επενδυτή, όλα αυτά θα μπορούσαν να προκύψουν αναγκαστικά. Ίσως κατανοήσετε ότι έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης στις προκλήσεις μιας κοινής επιχείρησης ή χρειαστεί να εξοφλήσετε ένα επικείμενο χρέος. Με τον Άρη εδώ, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη δουλειά, αν και μπορεί να χρειαστεί αγώνας για να καταλάβετε τη σωστή πορεία δράσης. Μην πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Και αυτό σημαίνει να μη μιλάτε καθόλου ή να έχετε μια στάση ελέγχου και εξουσίας, θα είναι εξίσου επιζήμιο.

Αν έχετε αγωνιστεί για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς υπόσχεται ανταμοιβές. Ίσως ακόμα εισπράξετε επαίνους στην εργασία σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν αισθάνεστε καλά επειδή δεν το απολαμβάνετε. Αν έχετε την αίσθηση στασιμότητας, θα μπορούσατε να παραδώσετε την παραίτησή σας, κάνοντας χώρο για κάτι πιο εκπληκτικό και κερδοφόρο. Εάν είστε χαρούμενοι, αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Το ζώδιό σας μπορεί να είναι δειλό, δεν θέλει να αναστατώσει τους άλλους (μέχρι να αναστατωθείτε οι ίδιοι), αλλά τώρα ξέρετε πως να ζητήσετε περισσότερη αμοιβή, ειδικά αν νιώθετε ότι την αξίζετε.

Ιχθύς

Τα οικονομικά σας θα μπορούσαν να βελτιωθούν από την τάση σας προς τη στρατηγική σκέψη και το σχεδιασμό αλλά και με τη βοήθεια της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της αποταμίευσης. Πώς μπορείτε να εργαστείτε πιο έξυπνα και όχι πιο δύσκολα; Σίγουρα, μπορεί να χρειαστεί μια ψυχολογική προσαρμογή προς αυτόν τον νέο δρόμο που ανοίγεται στη ζωή σας, αλλά με σωστές και αργές κινήσεις και διπλωματία θα αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Μπορεί να υποβάλετε αίτηση για χρήματα επιχορήγησης ή να γίνετε οι ίδιοι επενδυτές. Να είστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε προσφορά συνένωσης των οικονομικών πόρων σας, αυτή η στάση σας θα μπορούσε να αποδώσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, για να μην αναφέρουμε πλούτο.

Δεν αποδέχεστε περιττές καθυστερήσεις, τα θέλετε όλα τώρα! Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, θα μπορούσατε να έχετε ένα συναίσθημα να επισπεύσετε τη σχέση σας προς την αποκλειστικότητα ή να βιάζεστε να επισφραγίσετε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία. Μια επιχειρηματική συνεργασία ή ερωτική δέσμευση θα μπορούσε να εξελιχθεί ομαλά, αλλά θα είναι επίσης εμποτισμένη με εγωισμό και επικρίσεις, με αποτέλεσμα τις διαφωνίες. Χρήσιμη επισήμανση: Προτού επιλέξετε να ανταγωνιστείτε τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, ρωτήστε τον εαυτό σας αν ήσασταν υπερβολικά οπισθοχωρητικοί προκειμένου να αποφύγετε την κριτική και να διατηρήσετε την αρμονία και την ισορροπία αυτής της σχέσης.

Αν νιώθατε να κολυμπάτε σε ταραγμένα συναισθηματικά νερά, η πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει ένα λαμπρό φως στο μονοπάτι της ζωής σας. Αντίθετα, θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο τις αυτοκαταστροφικές σας τάσεις, προκαλώντας σας να επιλέξετε: Το φως ή το ποτό και τα τσιγάρα; Επειδή θα μπορούσατε να νιώθετε σαν να είστε στα πρόθυρα της συναισθηματικής εξουθένωσης, ειδικά εάν έχετε πιεστεί σκληρά, θα πρέπει να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα τον αγαπήσετε και θα τον φροντίσετε και ότι θα δεσμευτείτε να απομακρύνετε όσους σάς εκμεταλλεύονται και σάς θεωρούν θύμα. Επειδή θα βρίσκεστε σε μια … κάπως κατάσταση, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοήσετε την ανάγκη σας για ηρεμία.

Πηγή: www.e-zwdia.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, μηνιαιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2564 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4845 s // Total time: 2.7409 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X