Τα πρώτα λόγια της ανανεωμένης ομάδας της εκπομπής "Όλα Καλά" [βίντεο]


Τα πρώτα λόγια της ανανεωμένης ομάδας της εκπομπής "Όλα Καλά" [βίντεο]

Έτσι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου υποδέχθηκε τους συνεργάτες της on air!

Λίγα λεπτά μετά τις 13:30 τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αφού καλησπέρισε εκ νέου τους τηλεθεατές της εκπομπής “Όλα Καλά”, μετά από μία μικρή διακοπή τις προηγούμενες εβδομάδες λόγω καλοκαιρινής περιόδου, υποδέχθηκε τους συνεργάτες της στο πλατό. 

Διαβάστε ακόμα: Η έκπληξη του Νεκτάριου Αλεξάνδρου και της μικρής Αριάδνης στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου στην πρεμιέρα του "Όλα Καλά"

Ο Τάσος Θεοδώρου, ο οποίος εκτός από καθημερινή παρουσία μπροστά από τις κάμερες είναι και αρχισυντάκτης της εκπομπής, ανέφερε πόσο χαρούμενος είναι για τη φετινή τους συνεργασία.

Κατόπιν στο πλατό μπήκε η Άντρη Χατζηχριστοδούλου, επίσης μία εκ των νέων συνεργατών της εκπομπής η οποία με τη σειρά της ευχήθηκε καλή σεζόν.

Η Χριστιάνα Αντωνίου, πήρε τη σκυτάλη εξηγώντας τον νέο ρόλο που θα έχει στην εκπομπή όσον αφορά στην ενότητα “Rock & Troll” που εμπλουτίζεται. 

Τέλος, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, επεσήμανε πως τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται μαζί τους και η Κλέλια Γιασεμίδου, η οποία δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags ολα καλα, ομάδα, συνεργατες, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2503 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5713 s // Total time: 2.8216 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X