Gwyneth Paltrow: Τα παιδιά μου λιμοκτονούν για να είναι αδύνατα


Gwyneth Paltrow: Τα παιδιά μου λιμοκτονούν για να είναι αδύνατα

Έχει δοκιμάσει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν στον κόσμο του Hollywood! Όμως, αυτή τη φορά, η Gwyneth Paltrow, δείχνει πως έχει επηρεάσει τα παιδιά της με την εμμονή που έχει με τη διατροφή και τα κιλά, αφού δηλώνει πως έχουν φτάσει σε σημείο… λιμοκτονίας για να παραμένουν αδύνατα.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη ηθοποιός, δήλωσε πως οικογενειακώς, έχουν κηρύξει τους υδατάνθρακες ως τους χειρότερους «εχθρούς» τους. «Αποφεύγουμε να τρώμε μακαρόνια και διάφορα ζυμαρικά, ψωμί και ρύζι γιατί μας κάνουν κακό» είναι τα λόγια της διάσημης ηθοποιού για τα φαγητά που ετοιμάζει για τα παιδιά της, Απλ (οχτώ ετών) και Μόζις (έξι ετών).

Η απόφασή της αυτή, να κάνει αυστηρή δίαιτα και στα παιδιά της, προέκυψε από το γεγονός πως όλοι στο σπίτι τους –συμπεριλαμβανομένου και του ζυζύγου της- έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, στα γαλακτοκομικά προϊόντα και στα αυγά.

Εξάλλου, η «μανία» της Paltrow με το βάρος της, είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια, είχε αποκαλύψει πως προτιμούσε να τρέφεται για μέρες με αμύγδαλα και άλλα υγιεινά σνακ, με τα οποία αντικαθιστούσε τα κανονικά γεύματά της, παρά το γεγονός πως πεινούσε.

Tags gwyneth paltrow


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8757 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3432 s // Total time: 3.2189 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X