Επιβεβαιώθηκε: είμαστε πιο γκρινιάρες το πρωί από τους άντρες!


Επιβεβαιώθηκε: είμαστε πιο γκρινιάρες το πρωί από τους άντρες!

Είναι κάτι που οι περισσότεροι άντρες έχουν ανακαλύψει με την πάροδο των χρόνων: Οι γυναίκες είμαστε πιο γκρινιάρες από εκείνους, την ώρα που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, και χρειαζόμαστε περισσότερες ώρες ύπνου, από τον μέσο άντρα, για να αισθανόμαστε πλήρεις!

Σύμφωνα με νέα έρευνα, βρέθηκε πως το «αδύναμο φύλο» υποφέρει, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, από την έλλειψη ύπνου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πανεπιστημίου της Αμερικής, ο λιγοστός και μη ποιοτικός ύπνος, μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τον κίνδυνο των γυναικών για καρδιακή προσβολή, κατάθλιψη αλλά και ψυχολογικά προβλήματα.

Αντίθετα, η υγεία και η ψυχολογία των ανδρών, δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τον χρόνο του ύπνου. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας συσχετισμός προβλημάτων υγείας των αντρών με την έλλειψη του ύπνου.

Ο Δρ. Μάικ Μπρέους, ειδικός σε θέματα ύπνου, μιλώντας στο CBS News δήλωσε: «Βρήκαμε πως οι γυναίκες έχουν μέσα τους πολύ περισσότερο θυμό, μίσος και γκρίνια όταν δεν έχουν κοιμηθεί καλά το βράδυ. Η έλλειψη ύπνου φαίνεται να έχει δραματική επίδραση επάνω τους».

Tags γυναίκες, γκρινια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2081 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3733 s // Total time: 2.5814 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X