Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρυφερές αναρτήσεις που έκαναν για τα γενέθλια του μικρού τους γιου!


Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Οι τρυφερές αναρτήσεις που έκαναν για τα γενέθλια του μικρού τους γιου!

Πόσο χρονών έγινε ο γιος τους, Μιχαήλ Άγγελος;

Μπορεί ο Θοδωρή Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, πριν από μερικούς μήνες να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή και να ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, ωστόσο, ότι φορά στα παιδιά τους, έχουν μία υπέροχη σχέση και επικοινωνία, καθώς το πρώην ζευγάρι λατρεύει τους δύο γιους του.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη

Σήμερα, 29 Αυγούστου έχει τα έκτα του γενέθλια ο μικρότερος τους γιος, Μιχαήλ Άγγελος και τόσο ο τραγουδιστής όσο και η παρουσιάστρια, θέλησαν να του ευχηθούν και διαδικτυακά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

“Δεν έχω γνωρίσει πλάσμα που να μπορεί να δώσει αγάπη όσο απλόχερα τη δίνεις εσύ... Ηλιαχτίδα μου παντοτινή... Γέμισες φως τη ζωή μας από την πρώτη μέρα που ήρθες στον κόσμο αυτό. Την πρώτη εκείνη μέρα... 29.08.13. Και συνεχίζεις κάθε μέρα από τότε... Έξι χρόνια τώρα... Χρόνια πολλά ήλιε μου… Λατρεία μου μεγάλη”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγο αργότερα και ο Θοδωρής Μαραντίνης, έκανε σχετικό post, αναφέροντας: “Το όνομά μου είναι Mike… Super Mike… Και σήμερα είναι τα γενέθλιά μου”. 


 

Tags σισσυ χρηστιδου, θοδωρής μαραντίνης, γιος, μιχαηλ αγγελος, γενεθλια, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1287 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4810 s // Total time: 2.6097 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X