Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν θυμόμασταν ότι υπήρξαν μαζί! [βίντεο]


Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν θυμόμασταν ότι υπήρξαν μαζί! [βίντεο]

Μάθετε για ποιους πρόκειται!

Πρόκειται για μικρούς και μεγάλους έρωτες που κάποτε ήταν πρωτοσέλιδα σε περιοδικά και απασχολούσαν για αρκετό καιρό τα media. Έρωτες που έχουν ξεχαστεί αλλά γράφτηκαν κάποτε στην "ιστορία της showbiz".

Κάποια από αυτά τα ζευγάρια γνωρίστηκαν στον επαγγελματικό τους χώρο ενώ άλλα ερωτεύτηκαν πολύ πριν γίνουν γνωστά πρόσωπα στο ευρύ κοινό. Ωστόσο, ότι κι αν έγινε και χώρισαν οι δρόμοι τους, οι περισσότεροι διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και για αυτό ίσως να έχουμε ξεχάσει πως υπήρξαν κάποτε μαζί.

Δείτε ακόμα: Τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια που το διαζύγιο τους έσκασε σαν "βόμβα"

Ανάμεσα σε αυτά τα ζευγάρια, ήταν η Δούκισσα Νομικού με τον Χρίστο Χολίδη. Ένας δεσμός που κράτησε μόλις δυο χρόνια. Ποιο είναι όμως το ζευγάρι που ερωτεύτηκε πολύ πριν αποκτήσουν τον τίτλο celebrities; Πρόκειται για τους Σμαράγδα Καρύδη και Κωσταντίνο Μαρκουλάκη, οι οποίοι γνωρίστηκαν στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ήταν μαζί για τρία χρόνια και πλέον διατηρούν άριστες επαγγελματικές σχέσεις.

Στο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ "Όλα Καλά", θα δείτε ζευγάρια του παρελθόντος που ίσως δεν ακούσατε ποτέ ότι υπήρξαν μαζί.  Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, ζευγαρια, χωρισμοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5650 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5916 s // Total time: 3.1566 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X