Ο Super fm και το Hard Rock ροκάρουν!


Ο Super fm και το Hard Rock ροκάρουν!

Hard Rock Rising. Στην τελική ευθεία για την επιλογή της κυπριακής συμμετοχής! Η ευκαιρία για τα ταλέντα της Κύπρου να αποκτήσουν παγκόσμια φήμη.

Η Hard Rock International έχει καλέσει ανερχόμενους μουσικούς από κάθε γωνιά του πλανήτη να ροκάρουν διεκδικώντας την «ευκαιρία ζωής» που δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή τους στο φετινό Hard Rock Rising, τον σημαντικότερο διαγωνισμό συγκροτημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Καθώς το Hard Rock συνεχίζει τη δέσμευσή του για στήριξη των ανερχόμενων μουσικών ταλέντων, ο μεγάλος νικητής του Hard Rock Rising θα λάβει το «εισιτήριο» προς τη διεθνή καταξίωση, καθώς θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία, με εμφανίσεις σε έξι μεγάλες πόλεις, αλλά και να λάβει μέρος στο Hard Rock Calling Festival που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Επιπρόσθετα θα εμφανιστεί στα Hard Rock Cafes του Σύδνεϋ, Τόκιο, Χονγκ Κονγκ, Σικάγο και Χονολουλού. Το συγκρότημα που θα κερδίσει, θα έχει την ευκαιρία επίσης να κυκλοφορήσει το δικό του άλμπουμ, να πρωταγωνιστήσει στο δικό του μουσικό βίντεο κλιπ, ως μέρος του Hard Rock Records, και να αποκτήσει ολοκαίνουργιο εξοπλισμό ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων.

Οι Fans του Hard Rock Cafe από όλο τον κόσμο, έχουν ήδη ψηφίσει, επιλέγοντας ανάμεσα σε 12.000 συγκροτήματα. Από αυτό τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών, μόνο μερικά θα είναι τα συγκροτήματα τα οποία θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση και θα παίξουν ζωντανά στα Hard Rock Cafe της κάθε πόλης.  Μέσα από ζωντανές εμφανίσεις στο Hard Rock Cafe Nicosia, κάνοντας αρχή στις 14 Μαρτίου 2013, τα εγχώρια ταλέντα της Κύπρου θα δώσουν τη δική τους μάχη διεκδικώντας την εκπροσώπηση του Hard Rock Cafe Nicosia, στον παγκόσμιο διαγωνισμό Hard Rock Rising. Οι εμφανίσεις των συγκροτημάτων IN DEEP WATERS, MARIANNE'S WISH, MORTEM ARTA, WANDERLUST και ΣΚΙΑΧΤΡΑ θα κριθούν από πάνελ επιλεγμένων επαγγελματιών του κλάδου της μουσικής μεταξύ των οποίων η Διευθύνων Σύμβουλος της Moonlight Productions Helen Κατσαμπά, ο Φοίβος Παπαδόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της Pitch Black Records, ο Μουσικός Παραγωγός του SUPER FM Μάρκος Κωμοδρόμος  και ο Μιχάλης Μιχαηλίδης Μουσικός Συντάκτης του περιοδικού Time Out.

Ο τελικός γύρος θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου2013 στον οποίο θα εμφανιστούν όλα τα συγκροτήματα που πέρασαν σε αυτή τη φάση. Guest εμφάνιση στον τελικό θα κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής Δημήτρης Μακρής. Κατά την διάρκεια του τελικού, οι κριτές θα επιλέξουν το συγκρότημα που θα εκπροσωπήσει το Hard Rock Cafe Nicosia, και θα βρεθεί αντιμέτωπο με άλλα 95 συγκροτήματα από διάφορα Hard Rock Cafe, από όλο τον κόσμο.

Η διαδικασία ψηφοφορίας των Fans από όλες τις χώρες στο Facebook, θα αναδείξει τα 26 κορυφαία τοπικά συγκροτήματα. Αφού γίνει η επιλογή, ένα  πάνελ διάσημων επαγγελματιών από το χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού! Επιπλέον, άλλα δύο συγκροτήματα τα οποία θα ξεχωρίζουν, θα κερδίσουν εξοπλισμό αξίας 10 χιλιάδων δολαρίων.

Ημερομηνίες Διαγωνισμού:
• 14.03.13:  IN DEEP WATERS, MARIANNE'S WISH, ΩΡΑ 21:30
• 21.03.13: MORTEM ARTA, WANDERLUST & ΣΚΙΑΧΤΡΑ, ΩΡΑ 21:30
• 04.04.13: ΤΕΛΙΚΟΣ, ΩΡΑ 21:30

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τον διαγωνισμό, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.hardrock.com/nicosia και www.facebook.com/hardrock.   

Tags super fm, hard rock cafe, hard rock rising


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1032 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2543 s // Total time: 2.3575 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X