Tα μαγικά home fragrance του Tom Dixon


Tα μαγικά home fragrance του Tom Dixon

O Tom Dixon προσθέτει στη σειρά αρωματικών χώρου Eclectic δύο νέα αρώματα και απογειώνει τις αισθήσεις. Το Underground και το Alchemy είναι η νέα μας αδυναμία.

Η σειρά αρωμάτων Eclectic λανσαρίστηκε μόλις λίγα χρόνια πριν από τον Tom Dixon. Ένα καινούριο εγχείρημα για τον οίκο που σημείωσε γρήγορη επιτυχία. Το τρομερό παιδί του βρετανικού design δημιούργησε αρώματα με ονόματα 100% βρετανικά: "London" (φυσικά), "Royalty" και -μια παραπομπή στο αποικιοκρατικό μεγαλείο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας- "Orientalist". 

H αξιολάτρευτη σειρά του Tom Dixon

Σήμερα η σειρά Eclectic εμπλουτίζεται με δύο ακόμα αρώματα: "Underground" και "Alchemy". Αλλάζει πολύ και το σχήμα των δοχείων τόσο για τα κεριά όσο και για τα sticks. Από μέταλλο, που δεν αφήνει αμφιβολίες για τον απολύτως "Tom Dixon" χαρακτήρα τους, αλλά με δυναμικές καμπύλες αυτή τη φορά. Τα αρώματα, όπως υπογραμμίζουν οι ειδικοί του οίκου, έχουν στόχο να "αποτυπώσουν τη μαγεία των ταξιδιών, αλλά και της αστικής πραγματικότητας, να ενώσουν μία νοσταλγική διάθεση για το παρελθόν με το μέλλον της ζωής στη Βρετανία".      

Mε πληροφορίες από το Casa Viva gr και tomdixon.net

Tags Tom Dixon, Design, Σπιτι, αρωματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0026 s (228 Queries.) // Parse time: 5.3853 s // Total time: 8.3879 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X