Τάσος Θεοδώρου - Γιώργος Λιάγκας: Ο τσακωμός τους που κανείς δεν γνώριζε


Τάσος Θεοδώρου - Γιώργος Λιάγκας: Ο τσακωμός τους που κανείς δεν γνώριζε

Τι είπε ο αρχισυντάκτης στον αέρα της εκπομπής…

Πρεμιέρα σήμερα για το τηλεπαιχνίδι του ΣΙΓΜΑ "Guess My Age" το οποίο θα προβληθεί στις 17:00 και η εκπομπή "Όλα καλά" επικοινώνησε με τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής του νέου τηλεπαιχνιδιού πραγματικά ενθουσιασμένος για τη νέα συνεργασία του με το ΣΚΑΪ αναφέρθηκε για την μεγάλη παραγωγή αλλά και για την καθημερινή εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου στις 09:30. Παράλληλα, μίλησε για τη συνεργασία του με την Κύπρια, Κάλια Ελευθερίου που θα πλαισιώνει το πάνελ της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμα: Τάσος Θεοδώρου: Παραδέχθηκε on air τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει [βίντεο]

Μετά το κλείσιμο της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ο Τάσος Θεοδώρου αποκάλυψε πως είχαν να μιλήσουν 10 χρόνια, από τότε που έφυγε από την πρωινή εκπομπή του Mega… "Δεν είχα φύγει καλά γιατί είχαμε τσακωθεί και σήμερα που τον πήρα τηλέφωνο για να βγει στην εκπομπή μας μιλήσαμε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Είπαμε τα νέα μας και πολύ ευγενικά δέχθηκε την πρόταση μου. Ο Γιώργος είναι ωραίος, αγαθός, ήρεμος άνθρωπος. Τον έχω πρότυπο", κατέληξε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής "Όλα καλά".

Tags Τάσος Θεοδώρου, γιωργος λιαγκας, διασημοι, showbiz κύπρος, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0075 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4617 s // Total time: 2.4692 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X