Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η έκπληξη που της ετοίμασε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για την επέτειο γάμου τους


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η έκπληξη που της ετοίμασε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για την επέτειο γάμου τους

Τι αντίκρυσε η παρουσιάστρια ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού τους!

Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Χθες, 11 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι έκλεισε πέντε χρόνια γάμου και μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τρυφερά λόγια αλλά και στιγμιότυπα που δεν είχαμε ξαναδεί, από εκείνη τη μοναδική, για εκείνους, ημέρα!

Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ "Όλα καλά", παρακολουθώντας χθες on air ένα βίντεο που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της για την επέτειο του γάμου της, βούρκωσε…Και οι συγκινήσεις για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν τελείωσαν εκεί…Ο σύζυγος της, της ετοίμασε μία έκπληξη στο σπίτι, με την παρουσιάστρια να μας δίνει μια "γεύση", αναρτώντας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η αδημοσίευτη εικόνα από το γαμήλιο πάρτι και η συνήθεια με τον σύζυγο της τα τελευταία πέντε χρόνια

Είδαμε ροδοπέταλα, δεκάδες φωτογραφίες του ζευγαριού στο πάτωμα, μπαλόνια και τη μικρή κορούλα της Αριάδνη ντυμένη μπαλαρίνα! Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα:  

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, επέτειος γάμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8891 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5001 s // Total time: 3.3892 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X