Πολυτελής θεραπεία για νεανική εμφάνιση σε λαιμό και ντεκολτέ


Πολυτελής θεραπεία για νεανική εμφάνιση σε λαιμό και ντεκολτέ

Ανανεώνει τα κύτταρα, ενυδατώνει και καταπραΰνει.

H The Neck And Décolleté Concentrate της La Mer είναι μια πολυτελής θεραπεία που τροφοδοτείται από μια συμπυκνωμένη μορφή Miracle Broth, που ανανεώνει τα κύτταρα, ενυδατώνει, καταπραΰνει και προσδίδει πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σταθερή αίσθηση στις πιο ευαίσθητες και γοητευτικές περιοχές σας.

ΑΠΟΓΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΣ

Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι εύθραυστες περιοχές που είναι ευαίσθητες στις επιπτώσεις του χρόνου, της ρύπανσης και των ημερήσιων στρεσογόνων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του "tech neck" - ο όρος του 21ου αιώνα που αναφέρεται στις γραμμές που εμφανίζονται κοιτάζοντας προς τα κάτω σε κινητές οθόνες για παρατεταμένες χρονικές περιόδους . Το νέο Neck and Décolleté Concentrate είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να δώσει στο λεπτό δέρμα μια πιο ανορθωμένη εμφάνιση και πιο σφιχτή αίσθηση ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει βαθιά, εξομαλύνει την εμφάνιση των γραμμών και ενισχύει την προστασία του δέρματος. Με την πλούσια, μεταμορφωτική υφή και τον Concentrated Miracle Broth, η ειδική σύνθεση αποκαλύπτει ένα πιο ανθεκτικό, ανανεωμένο ντεκολτέ.

HOW DO: Πρώτα χρησιμοποιείστε το μεταξένιο πινέλο για να εφαρμόσετε τη θεραπεία στο λαιμό και στο ντεκολτέ με ανοδικές κινήσεις για πιο αποτελεσματική και ομοιόμορφη εφαρμογή. Εφαρμόστε ελαφριά πίεση με την παλάμη του χεριού και κινηθείτε προς τα πάνω και προς τα έξω. Έπειτα με τις άκρες των δαχτύλων, κάντε μασάζ προς τα έξω και προς τα πάνω με κυκλικές κινήσεις για πιο σφιχτή αίσθηση, ανορθωμένη εμφάνιση και ενισχυμένη ελαστικότητα που γεμίζει με ενυδάτωση.

Tags la mer, The Neck And Décolleté Concentrate, la mer The Neck And Décolleté Concentrate, λαιμος, ντεκολτε, προσωπο, Ομορφια, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9174 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4006 s // Total time: 2.3181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X