Kατερίνα Χριστοφίδου: Στην "οικογένεια" του Ράδιο Πρώτο


Kατερίνα Χριστοφίδου: Στην "οικογένεια" του Ράδιο Πρώτο

Μίλησε στο ilovestyle.com για την επιστροφή της στο Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

«Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Στο ραδιόφωνο συνδυάζεις το λόγο με τη μουσική. Κάτι που ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να κάνει ούτε στα έντυπα ούτε στην τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι αγάπη, το ραδιόφωνο έρωτας! Είναι πιο άμεσο με τον ακροατή και οι συγκυρίες προέκυψαν με τέτοιο τρόπο, που όπως λέμε "ήρθε το γλυκό κι έδεσε".» ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Χριστοφίδου όταν την επισκεφθήκαμε στην πρεμιέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής της στο Ράδιο Πρώτο «Μεσημέρι με την Κατερίνα» το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαρτίου. Χαμογελαστή και απόλυτα ευτυχισμένη αυτή την περίοδο έδειχνε πιο ανανεωμένη από ποτέ και είναι σίγουρο πως θα δώσει πολλά στην νέα επαγγελματική της πρόκληση. «Η πρόταση ήρθε σε μια περίοδο που ενώ έστησα την εταιρεία μου ως σύμβουλος επικοινωνίας, αναζητούσα μια part-time ενασχόληση με τα media. Και τι καλύτερο από την επιστροφή μου σε μια αγαπημένη ραδιοτηλεοπτική στέγη, που πάντα είχα και έχω μέσα στην καρδιά μου, το συγκρότημα ΔΙΑΣ». 
Η εκπομπή της, που είναι καθημερινή από τις 12:00 μέχρι τις 14:00,  καταπιάνεται με την επικαιρότητα σε συνδυασμό με αγαπημένα τραγούδια «Η ελευθερία που παρέχει το ραδιόφωνο είναι κάτι που με εμπνέει. Δηλαδή βασικός κορμός της εκπομπής είναι ο σχολιασμός της επικαιρότητας σε συνδυασμό με μουσική. Πάνω σ' αυτό κτίζουμε κι εμπλουτίζουμε σιγά-σιγά τη μεσημβρινή ζώνη του Ράδιο Πρώτο με ειδικά θέματα, τηλεφωνικές επικοινωνίες ακόμη και καλεσμένους στο στούντιο από τον ευρύτερο χώρο της κοινωνίας, της πολιτείας, του πολιτισμού και από το χώρο των καλλιτεχνών. Ενισχύουμε επίσης σιγά-σιγά την εκπομπή με ειδικά ένθετα που αφορούν τις επιχειρήσεις, τη διατροφή και το ευ ζην, τα κους-κους γύρω από τα δημόσια πρόσωπα κ.α.».
Πολλοί αναρωτήθηκαν πως και δεν επέστρεψε στην τηλεόραση με την ίδια να μην αποκλείει τίποτα, αν και προς το παρών θα δώσει όλες τις δυνάμεις της στο ραδιόφωνο. «Δε λέω ότι έκλεισε ο κύκλος μου στην τηλεόραση. Απλά στην παρούσα φάση και υπό τις συνθήκες που επικρατούν-δεδομένης και της ενασχόλησης μου με την εταιρεία μου- η απασχόληση μου στο ραδιόφωνο ήταν η πιο σωστή».

Περισσότερα στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί την Κυριακή με την εφημερίδα «Σημερινή».
 

Tags Κατερίνα Χριστοφίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1918 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2051 s // Total time: 2.3969 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X