Βασιλική Παπαμιχαήλ: Μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά του ΣΙΓΜΑ "Άλλα Λόγια Θκειε Παπά"


Βασιλική Παπαμιχαήλ: Μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά του ΣΙΓΜΑ "Άλλα Λόγια Θκειε Παπά"

Μιλάει για το κλίμα στα γυρίσματα, την επιστροφή της στις οθόνες μας και τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Βασιλική Παπαμιχαήλ, μία ηθοποιό της νέας γενιάς στο νησί μας, η οποία την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, συμμετέχει στην κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ “Άλλα Λόγια Θκειε Παπά”, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό “Beautiful People” και στον δημοσιογράφο Νικόλα Φωτίου, μίλησε για τον ρόλο της και αν την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης. 

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτή τη νέα δουλειά, τη νέα συνεργασία και την ομάδα. Έχουμε δέσει κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό. Δεν με επηρεάζουν (σ.σ. τα νούμερα τηλεθέασης) γιατί είμαι πάντα αφοσιωμένη σε αυτό που κάνω, ολοκληρωτικά. Το μόνο που εύχομαι είναι να αγαπήσει ο κόσμος τη νέα μας σειρά όπως την αγαπάμε κι εμείς”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, μιλώντας για τον ρόλο της, είπε: “Η Ανθούλα είναι μία ευαίσθητη, νεαρή κοπέλα, γεμάτη τρέλα! Γενικά, απαιτητική από τη ζωή της, παρόλα αυτά έχει ζωντάνια και αυτό μας το δείχνει μέσα από τον έρωτα και την αγάπη της προς τον Παυλή και την εμπιστοσύνη που δείχνει στην κολλητή της, Πιπίτσα. Βέβαια, ως κόρη τσαούση δεν αποχωρίζεται ποτέ το “τσαούσικο” ύφος της”. 
 

Tags βασιλικη παπαμιχαηλ, αλλα λογια θκειε παπα, ΣΙΓΜΑ, σειρα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5810 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5740 s // Total time: 4.1551 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X