Έτσι περνάω τα απογεύματά μου στο σπίτι στην Κοπεγχάγη!


Έτσι περνάω τα απογεύματά μου στο σπίτι στην Κοπεγχάγη!

Η ανυπομονησία μου για να έρθει ο χειμώνας!

Ένα χαλαρό απόγευμα στο σπίτι με βρίσκει κάπως έτσι! Να απολαμβάνω το καφεδάκι και το snack μου και να γράφω εδώ τα νέα μου σε εσάς! Το μπαλκόνι αυτό είναι το αγαπημένο μου μέρος που κάθομαι με τις ώρες και χαλαρώνω! Εδώ σκέφτομαι, εδώ δουλεύω, εδώ γράφω και εδώ θαυμάζω την απέραντη ομορφιά! 

Όσο ο καιρός μου το επιτρέπει δηλαδή! Γιατί πολύ σύντομα αναμένεται αρκετό κρύο εδώ και αργότερα ακόμα και χιόνια! Ανυπομονώ και γι’ αυτό η αλήθεια! Μου έλειψε! Θυμάμαι όταν εδώ κάτω τα έβλεπα όλα κάτασπρα και δεν μπορούσα ούτε την μπαλκονόπορτα να ανοίξω! Σύντομα θα σας τα δείξω και εσάς ξανά! 

Ξέρω πως ακόμα στην Κύπρο είναι πολύ ζέστη! Και δεν έχουμε και ιδέα πόσο θα κρατήσει! Για κάτι βροχούλες άκουσα τις τελευταίες ημέρες! Κάποτε χρειάζονται και καλό μας κάνουν! Εδώ πάλι δεν βρέχει και τόσο συχνά! Ούτε καν τον χειμώνα! Σίγουρα όμως το κρύο δεν συγκρίνεται! Μην σας λέω όμως από τώρα! Προς το παρών μπορώ ακόμα να κάθομαι έξω και να περνάω τις ώρες μου!

Καλή εβδομάδα λοιπόν σε όλους μας! Εύχομαι να έχουμε όλοι μας έστω αυτές τις ήρεμες χαλαρές στιγμές μετά από τη δουλειά στο σπίτι μας γιατί μας χρειάζονται και τις έχουμε ανάγκη!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, showbiz, gossip, celebrities, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, showbiz κύπρος, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5143 s (228 Queries.) // Parse time: 2.0549 s // Total time: 4.5692 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X