Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της και δεν περιμέναμε!


Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της και δεν περιμέναμε!

Η εξομολόγηση της νεαρής Κύπριας fashionista για τον γάμο της που πραγματοποιήθηκε στη Σίφνο.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και ο αγαπημένος της, Χριστίνος Πίπης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο, με τον γάμο τους να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα events του φετινού καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμα: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη – Χριστίνος Πίπης: Ο παραμυθένιος γάμος τους στη Σίφνο! 

Η νεαρή Κύπρια fashion blogger δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία εικόνα από το εκκλησάκι όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο του γάμου της, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πως κατέληξαν σε αυτή την επιλογή. 

“Ήρθε επιτέλους η στιγμή να κάνω αυτή την ανάρτηση. Θα σας πως περισσότερα γι’ αυτό. Ερωτεύτηκα αυτή την εκκλησία από την πρώτη στιγμή που την είδα πέρυσι το καλοκαίρι. Είδαμε την εκκλησία από ψηλά (υπάρχουν 189 σκαλιά προκειμένου να φτάσει κανείς στην εκκλησία) αλλά όλοι (και ο Χριστίνος) μου έλεγαν πως θα είναι πολύ δύσκολο για τον κόσμο να περπατήσει τα σκαλιά την ημέρα του γάμου και συνεπώς δεν περπάτησα ποτέ αυτά τα σκαλιά και να έχω την ευκαιρία να δω πως ήταν αυτή η εκκλησία από κοντά… Επιστρέψαμε στην Κύπρο και έκλεισα άλλη εκκλησία στη Σίφνο αλλά κατά καιρούς αυτή η εκκλησία ερχόταν στο μυαλό μου. Δεν ξέρω αν έχετε βιώσει κάτι αντίστοιχο αλλά δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Έτσι κάλεσα τη διοργανώτριά μας και της είπε ότι ήθελα να κλείσω αυτή την εκκλησία, ακόμα κι αν δεν είχα περπατήσει όλα αυτά τα σκαλιά. Μου είπε πως ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας ήταν επίσης πολύ μικρός για τον αριθμό των ατόμων που προσκάλεσα και της εξήγησα πως ένιωσα για αυτή την εκκλησία και στήριξε την επιλογή μου… Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε τον φετινό Ιούλιο, όταν πήγα στη Σίφνο για να τακτοποιήσω πράγματα για τον γάμο και επιτέλους περπάτησα αυτά τα 189 σκαλιά και είδα αυτή τη μικρή εκκλησία και συνειδητοποίησα γιατί μου “έκλεψε” την καρδιά. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήραμε”, έγραψε χαρακτηριστικά με αρκετούς από τους διαδικτυακούς της φίλους να επικροτούν την επιλογή της. 


 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, εκκλησία, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι, Γαμος, σιφνος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5129 s (230 Queries.) // Parse time: 1.4321 s // Total time: 3.9450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X