Κάλια Ελευθερίου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύντροφο της που "έφυγε" από τη ζωή


Κάλια Ελευθερίου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύντροφο της που "έφυγε" από τη ζωή

Τι βίωσε η νεαρή παρουσιάστρια που την ωρίμασε πιο νωρίς.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Κάλια Ελευθερίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Peoplegreece".

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο των σπουδών της στην Αγγλία και στην πρώτη της σχέση, όπου ο τότε σύντροφος της "έφυγε" από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή. Η Κάλια Ελευθερίου ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της: "Την περίοδο που ήμουν στην Αγγλία έκλαιγα όλη μέρα και ήμουν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να επιστρέψω στην Κύπρο. Ξέρεις τι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις; Όσο πιο μακριά είσαι από το πρόβλημα, το παραμερίζεις λίγο. Αν πας κοντά του και το βιώσεις, το ξεπερνάς πιο εύκολα. Λένε ότι είναι το πιο δύσκολο μονοπάτι αλλά και το πιο γρήγορο. Ένας θάνατος, βέβαια, δεν ξεπερνιέται ποτέ, απλά με τον καιρό μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια".

Διαβάστε ακόμα: Κάλια Ελευθερίου: Αποκάλυψε το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz! [βίντεο]

Η παρουσιάστρια, η οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, εξήγησε πως αυτή η κατάσταση την ωρίμασε πιο νωρίς και αυτό την βοήθησε να ολοκληρώσει αργότερα τις σπουδές της στην Αθήνα. "Όταν τελείωσα τις σπουδές μου, νομίζω ότι ήμουν άλλος άνθρωπος" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, καλια ελευθεριου, προσωπικη ζωη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3224 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5222 s // Total time: 3.8446 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X