Γιώργος Χρανιώτης και Γεωργία Αβασκαντήρα: Μας "έβαλαν" στο εντυπωσιακό τους σπίτι


Γιώργος Χρανιώτης και Γεωργία Αβασκαντήρα: Μας "έβαλαν" στο εντυπωσιακό τους σπίτι

Είναι στιλάτο και θα το λατρέψεις μόνο από τις φωτογραφίες!

Είναι ερωτευμένοι και με κάθε τρόπο το "φωνάζουν". Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη και τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, οι οποίοι καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τις μοναδικές στιγμές που ζουν.

Διαβάστε ακόμα: Επιτέλους μάθαμε το λόγο! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε γιατί συνόδευσε εκείνος τη σύζυγο του Χρανιώτη στην εκκλησία! [βίντεο]

Χθες, 25 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Χρανιώτης γίορτασε τα γενέθλια του, με μια έκπληξη που ετοίμασε η σύζυγός του και εμείς είδαμε στιγμιότυπα από το υπέροχο τους σπίτι! 

Το ζευγάρι στις τελευταίες αναρτήσεις του στο instagram, μας "έδειξε" διάφορες γωνιές του σπιτιού τους, το οποίο είναι στιλάτο καθώς έχει από τη μια, μοντέρνα στοιχεία και από την άλλη, πινελιές bohemian στη διακόσμηση, κάτι που κλέβει τις εντυπώσεις! Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υπό κανονικές συνθήκες τα γενέθλια τα σιχαίνομαι.Δεν μπορώ να καταλάβω ,την κρυφή γοητεία του να γιορτάζεις παθιασμένα ,το γεγονός του ότι γερνάς.Δεν μπορούσα επίσης να καταλάβω γιατί πρέπει να χαίρομαι την στιγμή που μεγαλώνω ηλικιακά.Αλλά εχτές το κατάλαβα μάλλον για πρώτη φορα στην ζωή μου.Το κορίτσι μου ή αλλιώς η σύζυγος μου,οργάνωσε με μαφιόζικη μαεστρία μια καλο συντονισμένη επιχείρηση με συνενόχους 20 φίλους μου(καποιους τους βρήκε ψαχουλεύοντας κρυφά το κινητο μου)και μου έκανε αυτό το μίνι-θρυλικό παρτυ έκπληξη που μου άλλαξε όλη μου την σκέψη και φιλοσοφία για τα γενεθλια.Ειναι ωραια να μεγαλώνεις λοιπόν μόνο όταν βλέπεις και νιώθεις ανθρωπους να σε αγαπάνε.Να χαρίζουν τον χρονο τους για εσένα και να σου χαμογελούν αληθινά και να εύχονται και να τραγουδούν και να χαίρονται που ναι κοντα σου.Χωρίς μα@&€£$σ,τα ωραιότερα γενεθλια της ζωής μου.46 χρόνια τα περιμένω.Μικρη μου διοργανώτρια,μικρή μου χορεύτρια,μικρή μου @gavaskantira σ ευχαριστω για την εμπνευση και την μαγκιά σου.Ευχαριστω παλιοπαιδα που μου ρθατε και με σοκαρατε τόσο μα τόσο ευχάριστα.Την αγάπη μου!!! #onelove #birthday #happybirthday #46 #ορτσα #καιγαμώ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

{Ωδή στο κόκκινο} #κυριακούλα #ντύσουκόκκινα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgia Avaskantira (@gavaskantira) στις

 

Tags showbiz, gossip, διασημοι, celebrities, γιώργος χρανιώτης, Γεωργία Αβασκαντήρα, Σπιτι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9646 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4364 s // Total time: 3.4010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X