Φιλανθρωπικό Fashion Show


Φιλανθρωπικό Fashion Show

Για τη στήριξη των Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου. Μάθετε λεπτομέρειες.

Φιλανθρωπικό Fashion Show με μήνυμα “Color Up Your Life” για στήριξη του Συνδέσμου Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου (CBTA), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Χίλτον, στη Λευκωσία.

Στο εντυπωσιακό Fashion Show, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, θα παρουσιαστεί η κολεξιόν Άνοιξη -Καλοκαίρι 2013, των KooKoo και 155.
Την εκδήλωση, παρουσιάζει το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Τη μουσική επένδυση της βραδιάς αναλαμβάνει ο Άντυ Παναγιώτου. Το Φιλανθρωπικό Fashion Show, εκτός από τις λαμπερές δημιουργίες και τις νέες τάσεις της μόδας, επιφυλάσσει στους θεατές πολλές εκπλήξεις.

Υψηλής αισθητικής χειροποίητα κοσμήματα από τους N&G, ένα ξεχωριστό hair show από την Τόνια Μελετίου, χορευτική παράσταση από τον Άγγελο Πέτρου που θα καθηλώσει και εκπληκτικές ερμηνείες από τη Νίκη Κωνσταντινίδου. Highlight της βραδιάς οι δημοφιλείς ηθοποιοί και παρουσιάστριες, οι οποίες θα ανέβουν στην πασαρέλα σε ρόλο μοντέλου, για να στηρίξουν με την παρουσία τους τον CBTA. Οι δέκα επώνυμες που θα εμφανιστούν με βραδινά φορέματα είναι: Έλια Ιωαννίδου, Φανή Σωκράτους, Χριστιάνα Θεοδώρου, Μαρία Μιχαήλ, Σκεύη Παπαμιλτιάδους, Βίβιαν Κανάρη, Γαβριέλλα Χριστοδούλου, Πετρούλα Αργυρού, Κατερίνα Αγαπητού και Ιωάννα Γιαννακού.

Μετά το Fashion Show θα ακολουθήσει κοκτέιλ πάρτι, ενώ θα διατίθενται προς πώληση μοναδικές δημιουργίες από την επίδειξη των KooKoo και 155, καθώς και χειροποίητα κοσμήματα N&G.

Info: Προπώληση Εισιτηρίων: 15 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες: Avaton Communications 22101143 / 99486525. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου.

Tags fashion show, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0665 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2377 s // Total time: 2.3042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X