Η Vichy παρουσιάζει την κατάλληλη βραδινή φροντίδα για γυναίκες 60+


Η Vichy παρουσιάζει την κατάλληλη βραδινή φροντίδα για γυναίκες 60+

Την πρώτη εξειδικευμένη φροντίδα που αποκαλύπτει τη λάμψη που κρύβουν οι γυναίκες μέσα τους!

Η Vichy παρουσιάζει την Neovadiol Rose Platinium Night, την ολοκληρωμένη φροντίδα για θρέψη κι επανόρθωση, που αναζωογονεί και δυναμώνει την ώριμη επιδερμίδα, με άμεση δράση κατά των γραμμών ύπνου.

Εμπλουτισμένη με ασβέστιο και φυτικά σάκχαρα, καταπολεμά τα σημάδια του ύπνου, επαναφέρει τη φρεσκάδα και μεταμορφώνει την επιδερμίδα άμεσα και σε βάθος χρόνου. Χάρη στην απολαυστική υφή της και το ντελικάτο άρωμα τριαντάφυλλου, η φροντίδα αυτή δεν είναι απλώς άλλο ένα προϊόν ομορφιάς, αλλά ένα πραγματικό τελετουργικό υγείας και ευεξίας.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ;

Για δύο λόγους! Το βράδυ, το δέρμα επανορθώνεται από τις βλάβες που έχουν συσσωρευθεί μέσα στη μέρα και αναπληρώνει τις άμυνές του για να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα!

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Με το πέρας της ηλικίας και τη συσσώρευση οξειδωτικών βλαβών, η διαδικασία επανόρθωσης είναι λιγότερο αποτελεσματική. Το δέρμα χάνει την ικανότητά του να ανακτά το σχήμα, την υφή και τη λάμψη του. Η επιδερμίδα αποδυναμώνεται και γίνεται πιο λεπτή. Κάτι σαν τα χρώματα που ξεθωριάζουν. Γίνεται σχεδόν αόρατη!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ:

Εξάψεις, έντονη εφίδρωση, διαταραχές ύπνου, έντονη κούραση, νευρικότητα είναι μερικοί παράγοντες που ταλαιπωρούν τις νύχτες των γυναικών, επηρεάζοντας την ποιότητα του ύπνου, έχοντας σαν αποτέλεσμα μία επιδερμίδα κουρασμένη, θαμπή με έντονα σημάδια αφυδάτωσης.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Όσο μεγαλώνουμε, ο μηχανισμός επανόρθωσης του δέρματος, απορρυθμίζεται. Η απώλεια ινοβλαστών δημιουργεί απώλεια ελαστίνης με αποτέλεσμα ένα δέρμα τραχύ και με πτυχώσεις. Επιπλέον, η κακή μικροκυκλοφορία κάνει το δέρμα πιο θαμπό, με εντονότερη την αίσθηση τραβήγματος και καύσου.

Tags vichy, Neovadiol Rose Platinium Night, vichy Neovadiol Rose Platinium Night, beauty, face, Ομορφια, προσωπο, αντιγηρανση, Anti-Aging


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5788 s (234 Queries.) // Parse time: 2.1890 s // Total time: 4.7678 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X