Ανδρέας Λέοντας – Χριστίνα Κονναρή: Το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους! [εικόνες]


Ανδρέας Λέοντας – Χριστίνα Κονναρή: Το επίσημο φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους! [εικόνες]

Οι φωτογραφίες που δεν είχαμε δει από το μυστήριο του γάμου του ζευγαριού.

Όλα έγιναν όπως τα ονειρεύτηκαν σφραγίζοντας τον μεγάλο τους έρωτα, που είχε ως καρπό τον γιο τους, Αχιλλέα. 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, ο Ανδρέας Λέοντας και η Χριστίνα Κονναρή. Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη, ενώ ακολούθησε δεξίωση και dinner στο Royal Hall στη Λευκωσία. 

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Παναγιώτης Αζάς, Γιώργος Στυλιανού, Ελίνα Δραγατάκη και Σωτηρούλα Νεάρχου. Στην εκκλησία, ως είθισται, έφτασε αρχικά ο Ανδρέας Λέοντας επιλέγοντας ένα μαύρο κοστούμι και κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο τους Αχιλλέα, που ζούσε κι εκείνος το δικό του παραμύθι. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με τους γονείς της, ενώ έλαμπε μέσα από την εντυπωσιακή νυφική δημιουργία που επέλεξε. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε η Ελένη Μαρκίδου, ενώ το μακιγιάζ ο Βαλεντίνος Νικολάου. Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση και γαμήλιο πάρτι στο Royal Hall, στη Λευκωσία, όπου η είσοδός τους συνοδεύτηκε με το τελευταίο τραγούδι του Ανδρέα Λέοντα, "Πρώτος ρόλος", κάτι που συγκίνησε τους παρευρισκομένους. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε την απόλυτα ερωτική επιτυχία του Γιώργου Γιαννιά «Γι’ αυτό σ’ αγαπώ» και έδειχναν να λάμπουν από ευτυχία και να ζούνε το όνειρό τους. Μάλιστα σε κάποια στιγμή της βραδιάς ο Ανδρέας ανέβηκε στη  σκηνή και τραγούδησε της αγαπημένης του.

Πηγή: Περιοδικό “OK!”
 

Tags ανδρεας λεοντας, χριστίνα κονναρη, Γαμος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6220 s (250 Queries.) // Parse time: 0.6771 s // Total time: 4.2991 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X