Κατερίνα Γερονικολού: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη 


Κατερίνα Γερονικολού: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη 

Δείτε τι δηλώνει η ηθοποιός για τη μητρότητα! 

Είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια, δεν το κρύβουν αλλά προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Κατερίνα Γερονικολού. 

Η ηθοποιός τις προηγούμενες ημέρες παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “People” και μεταξύ άλλων, δήλωσε πως είναι ερωτευμένη με τον άνθρωπο της. Χαρακτηριστικά ανέφερε:  “Οι προτεραιότητες μου όντως έχουν αλλάξει. Θεωρώ πολύ σημαντικό το κομμάτι της προσωπικής ζωής. Δίνω βάση στα προσωπικά μου, είμαι ερωτευμένη με τον άνθρωπό μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι στο χέρι μας να έχουμε πάντα καλή προσωπική ζωή, διότι για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται δύο και πρέπει να υπάρχει κοινός στόχος. Δεν θα ήθελα να σταματήσω να δίνω νόημα και βάση στην προσωπική μου ζωή, διότι να δουλεύεις και να ανθίζεις επαγγελματικά, αυτό δεν αρκεί από μόνο του”.

Διαβάστε ακόμα: Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Σε ότι αφορά τη μητρότητα και το εάν έχουν στα σχέδια τους την οικογένεια,  η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε: “Όπως σου είπα και πριν, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Δεν είναι όμως κάτι που προγραμματίζουμε για το άμεσο μέλλον. Το θέμα της μητρότητας είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσω μέσα στην επόμενη πενταετία”.
 

Tags Κατερίνα Γερονικολού, γιαννης τσιμιτσελης, showbiz, gossip, celebrities, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6641 s (230 Queries.) // Parse time: 1.2527 s // Total time: 3.9168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X