Ζώη Σοφοκλέους: Μπήκαμε στο διαμέρισμα της στη Λεμεσό [εικόνες]


Ζώη Σοφοκλέους: Μπήκαμε στο διαμέρισμα της στη Λεμεσό [εικόνες]

Οι συνήθειες και οι αλλαγές στη ζωή της που άλλαξαν μετά την μετακόμιση της στη Λεμεσό!

Τις πόρτες του κομψού διαμερίσματος της "άνοιξε" στο περιοδικό "Madame Figaro", η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Ζωή Σοφοκλέους!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην απόφαση της να μετακομίσει στη Λεμεσό, μακριά από την οικογένεια της και πόσο αυτό την ωρίμασε. Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή µου που βρέθηκα µακριά από το σπίτι της οικογένειας και που άρχισα να αντιλαµβάνοµαι τις ευθύνες του να έχεις έναν δικό σου χώρο…Η συγκεκριµένη µετακόµιση µε έµαθε πολλά πράγµατα. Πώς να είµαι γυναίκα, πώς να προσέχω τον εαυτό µου αλλά και πώς να είµαι υπεύθυνη απέναντι στο σκυλάκι που απέκτησα έναν µήνα µετά τη µετακόµισή µου. Μπορώ να σου πω ότι είµαι ακόµα και σήµερα έτοιµη να φτιάξω τη δική µου οικογένεια και να δώσω όλη µου την αγάπη σε ένα παιδί."

Διαβάστε ακόμα: Σόλια Κυπριανού: Μας έβαλε στο σπίτι της στη Λάρνακα! [εικόνες]

Η γνωστή σχεδιάστρια περιέγραψε επίσης τις καθημερινές συνήθειες που απολαμβάνει στον ελεύθερο της χρόνο: "Απολαµβάνω τη ζωή στην πόλη µου. Το πρωινό περπάτηµα δίπλα στη θάλασσα µε το σκυλάκι µου, την απογευµατινή βόλτα µε τα roller blades, τις εξόδους µε τις φίλες µου. Είµαι τυχερή, γιατί έχω δύο παρέες. Η µία είναι η δική µου και η άλλη είναι µε τις φίλες της αδερφής µου. Με την αδερφή µου και την παρέα της απολαµβάνουµε να κάνουµε συνήθως πιο "οικογενειακά" πράγµατα, όπως είναι έξοδος για φαγητό µε τις µαµάδες µας και συζητήσεις για ώρες. Ως προσωπικότητα θα µε χαρακτήριζα περισσότερο ως άτοµο του σπιτιού, παρόλο που περνάω καλά στις εξόδους και τα ταξίδια µου." Δείτε πιο κάτω σχετικές φωτογραφίες από το διαμέρισμα της στη Λεμεσό:

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, ζωη σοφοκλεουσ, σχεδιατρια μοδας, διαμερισμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4799 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6418 s // Total time: 3.1217 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X