Η Madame Figaro με το μήνυμα "Think Pink"  ξεκινά την ετήσια Εκστρατεία  Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. 


Η Madame Figaro με το μήνυμα "Think Pink"  ξεκινά την ετήσια Εκστρατεία  Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. 

Γιατί αυτόν τον αγώνα, μπορούμε να τον κερδίσουμε.

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, για 14η συνεχόμενη χρονιά δίνει τον δικό της αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού με σύμμαχο όλους εσάς και με το μήνυμα "Think Pink". Γιατί αυτόν τον αγώνα, μπορούμε να τον κερδίσουμε.

Το τεύχος Οκτωβρίου κυκλοφόρησε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο εξώφυλλο, η οποία φωτογραφίζεται για την εκστρατεία και στέλνει μηνύματα δύναμης και αισιοδοξίας.

Η κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια δύναμη, που ούτε η ίδια γνωρίζει πολλές φορές. Η διάγνωση, ο φόβος, το άγνωστο την τρομάζουν. Ωστόσο, η θέληση και η αποφασιστικότητα είναι αυτά που θα της δείξουν τον δρόμο. 

Η εκστρατεία της Madame Figaro για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Estée Lauder.

Σε αυτήν συμμετέχουν 32 προσωπικότητες, οι οποίες ενώνουν τα χέρια και φωτογραφίζονται, μπροστά από τους πίνακες, που ζωγράφισαν οι μαθητές της Σχολής Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Αιγαία εμπνευσμένοι από το "Think Pink", στέλνοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού αφορά όλες τις γυναίκες. 

Στην αλυσίδα ζωής της Madame Figaro συμμετέχουν άνθρωποι που μας εμπνέουν, γυναίκες που έχουν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, γυναίκες που συνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς ζωής. Ανάμεσά τους, η Επίτροπος Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου Στέλλα Κυριακίδου και η Παθολόγος-Ογκολόγος του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου Δρ Γιόλα Μάρκου, οι οποίες καθημερινά δίνουν μαζί τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού στηρίζοντας όσες γυναίκες τις έχουν ανάγκη. Επίσης, η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Φωτεινή Παπαδόπουλου, με τις κόρες της, Αναστασία Παπαδοπούλου και Μαρία Γιωρκάτζη, και με τις εγγονές της, Φωτεινή και Ασπασία Ιωαννίδη, και η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου. Στην εκστρατεία συμμετέχουν ακόμη η Επικεφαλής Μάρκετινγκ της AstroBank Δήμητρα Ονουφρίου, η Brand Manager Estée Lauder Γιάννα Σοφοκλέους, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η τηλεπαρουσιάστρια και μέλος της Europa Donna Κύπρου Γιώτα Κουφαλίδου.

Μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου η Madame Figaro διαθέτει προς πώληση το συλλεκτικό βραχιόλι της εκστρατείας #mfbreastcancer με επιχρυσωμένη μπάρα 24 καρατίων.

Όλα τα καθαρά έσοδα από την πώληση του βραχιολιού θα δοθούν στη Europa Donna Κύπρου. 

Επίσης, μαζί με το τεύχος Οκτωβρίου, η Madame Figaro προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλες τις αναγνώστριές της το πιο χρήσιμο σημειωματάριο, που σχεδίασε η Αναστασία Ερωτοκρίτου, με χρήσιμες πληροφορίες για το θέμα του καρκίνου του μαστού.

Ευχαριστίες στην εταιρεία H&A PAPER TRADING LTD, στα τυπογραφεία PRINTCO CASSOULIDES LTD και στο πρακτορείο διανομής ΚΡΟΝΟΣ για τη στήριξή τους στην Εκστρατεία Ενημέρωσης και Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Θερμές ευχαριστίες, επίσης, στην Estée Lauder για τη συνεχή στήριξή της στην εκστρατεία, στη Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών Αιγαία, που δημιούργησε τους πέντε πίνακες που χρησιμοποιήθηκαν στις φωτογραφίσεις της εκστρατείας "Think Pink", και στο Leroy Merlin Cyprus για την παραχώρηση των υλικών με τα οποία έχουν σχεδιαστεί οι πίνακες.
 

Tags Madame Figaro, τευχος οκτωβριου, καρκίνος του μαστού, Think Pink


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1279 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4396 s // Total time: 2.5675 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X