Νατάσα Τούρζα: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη και το θαύμα που έζησε!


Νατάσα Τούρζα: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη και το θαύμα που έζησε!

Το δεύτερο όνομα που θα πάρει ο γιος της!

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2019, ο Γιώργος Ρούσσος και η σύζυγός του, Νατάσα Τούρζα υποδέχθηκαν στη ζωή το τρίτο τους παιδάκι.

Η Νατάσα Τούρζα δηλώνει μέσα από τις φωτογραφίες και τα stories που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πολύ ευτυχισμένη που η οικογένεια της μεγάλωσε. Και αυτό ίσως γιατί πέρασε δύσκολες ημέρες στην τελευταία της εγκυμοσύνη. 

Διαβάστε ακόμα: Νατάσα Τούρζα: Πρωινό ξύπνημα με αγκαλιά τα τρία της παιδάκια!

Το πρωί του Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου  η σύζυγος του Γιώργου Ρούσσου, προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη.

Μέσα από ερωτήσεις που δέχθηκε στο instagram από τους followers της, η Νατάσα Τούρζα εξομολογήθηκε: "Πρωί Φεβρουαρίου 2019. Ξαφνική, ακατάσχετη αιμοραγία. 10 εβδομάδων έγκυος, νοσηλεία, φάρμακα, μεγάλη αποκόλληση σάκου, ακόμη πιο μεγάλο αιμάτωμα. Τρόμος, ακινησία, προσοχή, προσευχή....Όλα αβέβαια, όλα βουνό, όλα πολύ δύσκολα. Κάθε μέρα κέρδος και όλα αυτά ενώ έχεις και άλλα δυο μωρά να τρέξεις. Δυο φορές ήρθε και με βρήκε. Την πρώτη ανώνυμα. Τη δεύτερη όμως είπε το όνομα του "εγώ είμαι ο Εφραίμ" και με αγκάλιασε τόσο σφιχτά που ήξερα ότι πλέον όλα θα πάνε καλά. Και έτσι και έγινε. Γι΄αυτό το δεύτερο όνομα του γιού μου θα είναι το δικό του...". 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, νατάσα τουρζα, εγκυμοσύνη, δυσκολις, γιώργος ρούσσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0802 s (227 Queries.) // Parse time: 1.6359 s // Total time: 3.7161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X