Γιώργος Μερκής - Άντρεα Κυριάκου: Το εντυπωσιακό πάρτυ γενεθλίων του μικρού Λαμπρινού [εικόνες & βίντεο]


Γιώργος Μερκής - Άντρεα Κυριάκου: Το εντυπωσιακό πάρτυ γενεθλίων του μικρού Λαμπρινού [εικόνες & βίντεο]

Δείτε το τρυφερό μήνυμα του Γιώργου Μερκή για τα γενέθλια του γιου του!

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που η Άντρεα Κυριάκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με το σύζυγό της, Γιώργο Μερκή. 

Το ζευγάρι δείχνει πολύ ευτυχισμένο από τότε που ο μικρός Λαμπρινός "τρύπωσε" στη ζωή τους και τους χαρίζει υπέροχες οικογενειακές στιγμές!

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Η αποκάλυψη που έκανε για τη μετακόμιση και το νέο της σπίτι!

Χθες, Σάββατο 5 Οκτωβρίου ο πρίγκιπας τους έκλεισε ενός έτους και οι γονείς του, του ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων! Φουλ στο γαλάζιο όλη η διακόσμηση ενώ το πάρτυ είχε ως θέμα τον ελέφαντα, ζωάκι που φαίνεται να αρέσει πολύ στον Λαμπρινό. 

Ο Γιώργος Μερκής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των τριών τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ευχήθηκε στον γιο του, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Γιε μου χρόνια σου πολλά να έχεις πάντα την υγεία σου να είσαι ταπεινός τίμιος αυθεντικος και δυνατός . Η ζωή που έχεις μπροστά σου θα είναι πολύ πιο όμορφη όταν έχεις αγάπη καλοσύνη και πίστη στον θεό. Ο πατέρας σου η μητέρα σου οι φίλοι μας και όλη η οικογένεια σε αγαπάμε και θα σε στηρίζουμε για πάντα". Δείτε πιο κάτω σχετικά στιγμιότυπα:

 

 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, αντρεα κυριακου, Γιώργος Μερκής, λαμπρινος, γενεθλια, παρτυ γενεθλιων


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3922 s (229 Queries.) // Parse time: 1.4749 s // Total time: 3.8671 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X