10 προϊόντα για σωστό καθαρισμό του προσώπου


10 προϊόντα για σωστό καθαρισμό του προσώπου

Η καθαριότητα της επιδερμίδας μας είναι το Α και το Ω στο θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς.

Όπως το σώμα μας, έτσι και το πρόσωπο μας πρέπει να το φροντίζουμε καθημερινά, πρωί και βράδυ. Ένα πρόσωπο καθαρό μπορεί να δεχθεί οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης καθώς θα εισχωρήσει εις βάθος και θα μας χαρίσει όλα όσα χρειαζόμαστε.

Τα brand Juvena, Declare, Sisley, -417 και Rio σου προσφέρουν όλες τις λύσεις που αναζητάς για την απόλυτη καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα:

Declare, Bi-Phase Sensitive Eye Make-up Remover: Aφαιρεί όλα τα είδη μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει ή να στεγνώνει τα μάτια. Kατάλληλο για ευαίσθητα μάτια.

Declare, Enzyme Peeling: Mαλακός και κρεμώδης αφρός σε μορφή σκόνης. Απορροφά τις ακαθαρσίες του δέρματος. Ιδανικό για ευαίσθητο, πολύ ξηρό ή βαμμένο δέρμα.

Declare, Probiotic Skin Solution Cleansing Milk: Απαλό προϊόν καθαρισμού σε γαλακτώδη μορφή για το πρόσωπο και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, διαλύει ακαθαρσίες και μακιγιάζ εύκολα και γρήγορα με  ένα βήμα. Κάντε απαλό μασάζ σε στεγνό δέρμα, και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Αν θέλετε να καθαρίσετε ακόμη πιο απαλά την επιδερμίδα και χωρίς νερό, απλά σκουπίστε με ένα χαρτομάντιλο.

Juvena, Miracle Cleansing Water: Για όλους τους τύπους δέρματος αφαιρεί το μακιγιάζ, αφήνοντας το δέρμα απαλό. Είναι ιδανικό για το πρόσωπο και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Τα μυκήλια Miracle δρουν σαν ένα αόρατο σφουγγάρι και παρέχουν στο δέρμα απαλή ευελιξία, δροσιά και αναζωογόνηση. Χάρη στα καταπραϋντικά συστατικά του, το micellar water είναι επίσης κατάλληλο για τις πιο ευαίσθητες περιοχές του δέρματος.

Juvena, Pure Cleansing Clarifying Tonic: Aπομακρύνει τα υπολείμματα του γάλακτος καθαρισμού ενώ διατηρεί ενυδατωμένο. Τέλεια προετοιμασία για να ακολουθήσουν τα προϊόντα φροντίδας.

Juvena, Pure Cleansing Lifting Peeling: Aπομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, γυαλίζει και καθαρίζει το δέρμα.

-417, Re - Define Facial Micro Luffa Foaming Gel: 4 σε 1 τζελ, καθαριστικό, τόνερ, απαλή απολέπιση και αφαιρεί το μακιγιάζ. Κάνει μασάζ στο δέρμα και απομακρύνει τις ακαθαρσίες και τα νεκρά κύτταρα. Επιταχύνει την μικροκυκλοφορία στο δέρμα και παρέχει βαθύ καθαρισμό.

Sisley, Buff and Wash: Κάθε πρωί, καθαρό δέρμα και μια λαμπερή επιδερμίδα. Πλούσιο σε φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια, το Buff and wash καθαρίζει το δέρμα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα. Η υφή του περιλαμβάνει μικροσφαίρες που "ξυπνούν" απαλά το δέρμα. Τα φυσικά βοτανικά εκχυλίσματα (λεμόνι και παπαρούνα) και τα αιθέρια έλαια (verbena και λεβάντα) προσφέρουν ένα ευχάριστο συναίσθημα άνεσης και φρεσκάδας. Η εξαιρετικά ήπια φόρμουλά του διατηρεί το φυσικό pH του δέρματος και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Sisley, Gentle Eye and Lip Make-up Remover: Καθαρίζει τα μάτια και τα χείλη. Χάρη στο συνδυασμό των εκχυλισμάτων matricaria, cornflower, gardenia και orange blossom που δουλεύουν σε συνέργεια, η αποκλειστική φόρμουλα του Gentle Make-up Remover αφαιρεί πλήρως όλα τα ίχνη μακιγιάζ και διατηρεί την απαλότητα των βλεφάρων και των χειλιών. Χάρη στη φόρμουλα του προσφέρει μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

Rio, Facial Deep Skin Cleanser: 5 διαφορετικές εντάσεις για να ταιριάζει στις ανάγκες σας

  • Απολέπιση, μασάζ και βαθύς καθαρισμός.
  • Δόνηση για να χαρίσει ενέργεια και ξεκούραση στο δέρμα.
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας –2.5 ώρες.
  • USB φορτιστής ( πριν από την πρώτη χρήση, φορτίστε για 2 ώρες).
  • Βαθιά καθαριστική δράση που είναι ταυτόχρονα απαλή ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Tags καθαρισμός, ντεμακιγιαζ, προσωπο, Ομορφια, cleansing, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3351 s (229 Queries.) // Parse time: 1.1062 s // Total time: 3.4413 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X